DOLAR 32,4342 0.23%
EURO 35,0504 -0.17%
ALTIN 2.325,050,24
BITCOIN 23002172.02467%
Aydın
19°

AÇIK

05:32

SABAHA KALAN SÜRE

CHP’li Yıldız: “Balıkçı barınağı kooperatife ücretsiz verilmeli”

CHP’li Yıldız: “Balıkçı barınağı kooperatife ücretsiz verilmeli”

ABONE OL
1 Nisan 2022 13:22
CHP’li Yıldız: “Balıkçı barınağı kooperatife ücretsiz verilmeli”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Didim’de bulunan Taşburun Balıkçı Barınağı’nın bedelsiz olarak kooperatife verilmesi gerektiğini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Didim’de bulunan Taşburun Balıkçı Barınağı’nın bedelsiz olarak kooperatife verilmesi gerektiğini söyledi. CHP’li Yıldız, Meclis’te Akköy Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Bilal Cevizci ve kooperatif yöneticilerini ağırladı. CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. CHP’li Yıldız, “Taşburun Balıkçı Barınağı’nın durumunu yakından takip ediyorum. Bugün de kooperatif yöneticileri ile görüştük. Benim fikrim, barınak, bedelsiz olarak kooperatife verilmelidir” dedi. CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, “Limanın kira bedeli gerçekten çok pahalı. Bu fiyatlara küçük balıkçıların burayı kiralaması zor. Haliyle Didim’in yerel balıkçılığı zarar görecek. Öte yandan liman çevresinde fiziki şartlara da acil bir önlem bulunmalı. Biz bu işin peşini bırakmayacağız, araştırmalarımız sürecek” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.