DOLAR 32,4330 0.25%
EURO 35,5248 0.33%
ALTIN 2.325,850,30
BITCOIN 22957852.85092%
Aydın
19°

AÇIK

05:32

SABAHA KALAN SÜRE

Didim’de minikler yetişkinlere örnek oldu

Didim’de minikler yetişkinlere örnek oldu

ABONE OL
22 Kasım 2023 23:30
Didim’de minikler yetişkinlere örnek oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri ve Didim Ay Yıldız Doğa Sporları Kulübü üyelerinin de katılımıyla 3’üncü koyda çevre temizliği gerçekleştirdi.

Didim Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentte yaşayan minik öğrencilere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. ‘Sıfır Atık’ projesi kapsamında gösterdikleri başarı ile Didim’in gururu olan Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu’nun fixbet minik öğrencileri yetişkinlere örnek olacak bir çalışmaya daha imza attı. Okulun talebi üzerine harekete geçen Didim Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Didim Ayyıldız Doğa Sporları Kulübü üyelerinin de katılımıyla 3’üncü koyda çevre temizliği gerçekleştirdi. Renkli görüntülere sahne olan temizlik çalışmalarında yaklaşık 50 kilogram atık toplandı. Temizlik boyunca minik öğrencilere çevre konusunda eğitim veren Didim Belediyesi ekipleri, doğayı korumaya yönelik çalışmalarının süreceğini belirtti.

Okul yetkilileri ile Didim Ayyıldız Doğa Sporları Kulübü üyeleri, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’a ve ekiplere duyarlılıkları nedeniyle teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.