DOLAR 32,3918 0.21%
EURO 35,0848 -0.08%
ALTIN 2.325,370,27
BITCOIN 2278908-1.08969%
Aydın
24°

AÇIK

19:38

AKŞAMA KALAN SÜRE

Didimspor yönetiminden federasyona çağrı

Didimspor yönetiminden federasyona çağrı

ABONE OL
15 Mart 2022 13:31
Didimspor yönetiminden federasyona çağrı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın 1. Amatör Küme ekiplerinden Didimspor’un Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada, ligdeki son haftalarda yaşanan olaylara değinerek, federasyona çağrıda bulundu.

Didimspor yönetim kurulunca yapılan basın açıklamasında Kuşadası 1922 Spor maçı öncesinde yaşananlara değinilerek, “Ligin son haftasına gelmiş bulunmaktayız. Önümüzdeki hafta Kuşadası 1922 Spor ile şampiyonluk maçına çıkacağız. Ligimizin son haftalarında oynanan maçlarda futboldan çok, yaşanan hakem protestoları ve sahadan çekilme olayları yerel ve ulusal basında haber olmakta ve kamuoyunun gündemini oluşturmaktadır. Bu gündemi üzülerek takip ettiğimizi belirtmek istiyoruz. Şampiyonluk mücadelesine çıkacağımız rakibimiz Kuşadası 1922 Spor Altınkumspor maçında, yaşanan hakem hataları sebebi ile Altınkum Spor oyuncuları hakemi protesto etmiş, maçın kalan kısmına kendi kalelerine gol atarak maçı tamamlamıştır. Dün oynanan Kuşadası 1922 Spor Güzelçamlı Spor maçında ise yine yaşanan hakem hataları sebebi ile maçta olaylar çıkmış ve müsabaka tamamlanamamıştır. Yaşanan bu olaylar şampiyonluk maçı öncesinde futbol kamuoyunda endişe yaratmaktadır. Biz de süreci endişe ile takip ediyoruz” denildi.

“SADECE FUTBOL KONUŞULSUN”

Açıklamada, “Bu bakımından federasyonumuzun ve ilgili kurulların şampiyonluk maçı öncesinde gerekli tüm reaksiyonları alacağına inancımız tamdır. Futbol kamuoyunun beklentisi öncelikle gerekli güvenlik önlemlerinin alınması ve gerek tecrübe ve adil yönetimiyle tartışmasız bir ismin maça hakem olarak atanmasıdır. Saha dışı olaylarının konuşulmadığı, sadece ve sadece futbolun konuşulduğu, sahada hak edenin kazandığı bir maç olmasını temenni eder, federasyonumuzun ve ilgili kurulların gerekli adımları atacağına yönelik inancımızın tam olduğunu beyan ederiz” ifadeleri kullanıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.