DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2077968-1.31063%
Aydın
11°

HAFİF YAĞMUR

13:15

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe Altyapı Koordinatörü Karapınar, Didim Belediyespor’un konuğu oldu

Fenerbahçe Altyapı Koordinatörü Karapınar, Didim Belediyespor’un konuğu oldu

Fenerbahçe Altyapı Koordinatörü Tahir Karapınar, Didim Belediyespor ile Söke Gençlerbirliği U16 takımları arasındaki oynanan karşılaşmayı izledi. Karapınar'ın iki futbolcu hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

ABONE OL
13 Mart 2022 22:03
Fenerbahçe Altyapı Koordinatörü Karapınar, Didim Belediyespor’un konuğu oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Altyapı Koordinatörü Tahir Karapınar, Didim Belediyespor ile Söke Gençlerbirliği U16 takımları arasındaki oynanan karşılaşmayı izledi. Karapınar’ın iki futbolcu hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

Didim Belediyespor ile Söke Gençlerbirliği U-16 takımları, Didim sentetik sahada karşı karşıya geldi.
Maçı Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Fenerbahçe Altyapı Koordinatörü Tahir Karapınar, Didim Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ufuk Kurucu, Didim Belediyespor Kulübü Başkanı Bedri Altıntaş, Söke Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Haluk Akyaldız, Didim Belediyespor Kulübü Altyapı Sorumlusu Özer Çınar ve futbolseverler birlikte izledi.

U16 takımları arasındaki maçın ilk yarısı Didim Belediyespor’un 2-1’lik galibiyeti ile sonuçlanırken, ikinci yarı gol sesi gelmedi. Maçı takip eden Karapınar’ın iki futbolcu hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Didim Belediyespor Kulübü Altyapı Sorumlusu Özer Çınar, yaptığı açıklamada, “Didim Belediyespor Kulübü olarak altyapıya büyük önem veriyoruz. İlçemizdeki futbol tutkunu yetenekli gençleri Türk sporuna kazandırmak için büyük çaba sarf ediyoruz. Çok sayıda Didimli genci, Türk sporuna kazandıracağız. Bu konuda önümüzdeki günlerde Didimlilere müjdeli haberler verebiliriz. Didimliler bize güvensin ve bizi izlemeye devam etsin. Güzel günler çok uzak değil” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.