DOLAR 32,3386 0.24%
EURO 35,0872 -0.19%
ALTIN 2.307,951,35
BITCOIN 22840832.67964%
Aydın
19°

AÇIK

05:34

SABAHA KALAN SÜRE

Söke Esnaf Oda Başkanlarından Didim Şoförler Odası’na ziyaret

Söke Esnaf Oda Başkanlarından Didim Şoförler Odası’na ziyaret

ABONE OL
11 Mart 2022 21:43
Söke Esnaf Oda Başkanlarından Didim Şoförler Odası’na ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Söke’deki esnaf odaları başkanları, Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti.

Ziyarete, Söke Bakkallar Odası Başkanı Metin Mutafoğlu, Marangozlar Odası Başkanı Murat Elgin, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yılmaz Demiryürek, Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Metin Özcan ile Lokantacılar Odası Başkan Vekili Bülent Usta katıldı. Söke esnaf oda başkanlarını Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz ağırladı.

Ziyarette odalarının genel kurullarını tamamlayan oda başkanları, birbirlerini tebrik ederken, esnafın sorunlarını da masaya yatırdı. Söke’deki esnaf odaları başkanlarına ziyaretleri için teşekkür eden Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz, “Söke, bizim ilçemize en yakın komşu ilçemiz. İlçelerimizdeki odalarımızın birbirleriyle temas halinde ve ilişki içerisinde olmaları önemli. Odalarımız, Ocak ve Mart ayları içerisinde genel kurullarını gerçekleştiriyorlar. Bu süreç içerisinde göreve yeni gelen oda başkanlarımız oldu. Kendilerini tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledik. Ziyarette ayrıca esnafımızın sorunlarını görüştük. Bizleri ziyaret eden Söke’deki oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.