DOLAR 32,5782 0.27%
EURO 34,9962 0.05%
ALTIN 2.456,040,83
BITCOIN 21016240.49851%
Aydın
18°

AZ BULUTLU

12:51

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Didim Esnaf Odası’ndan hediye çekilişi

Didim Esnaf Odası’ndan hediye çekilişi

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği kampanyaya katılan esnaflara yönelik hediye çekilişi yapıldı.

ABONE OL
11 Mart 2022 09:16
Didim Esnaf Odası’ndan hediye çekilişi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği kampanyaya katılan esnaflara yönelik hediye çekilişi yapıldı. Bağışlanan 25 hediye çekilişle verilirken, katılım sağlayan esnaflara teşekkür plaketi takdim edildi.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla 6 ila 8 Mart tarihlerini kapsayan 3 günlük indirim etkinliği düzenledi. Kampanya kapsamında esnaflarca odaya bağışlanan hediyeler için çekiliş düzenlendi. Didim Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Oda Başkanı Şerif Erul ve yönetim kurulu üyeleri, oda çalışanları ile kampanyaya hediyelerle destek veren esnaflar katıldı. Çekiliş öncesinde konuşan Başkan Erul, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla kampanyayı düzenlediklerini ifade ederek, “Kampanyamıza ilçe genelinde 255 esnaf katıldı. Bu süreçte kampanya için 25 esnafımız hediye bağışında bulundu. Bu anlamda kadınlarımızın bir gün değil her gün hatırlanması adına yapılan etkinliğimiz çok güzel oldu. Bu bir ilk oldu, hediye bağışı yapan, kampanyaya katılan esnaflara teşekkür ederim. Gelecek yıllarda daha güzel etkinliklerle bir araya gelmeyi istiyoruz.” dedi.

ÇEKİLİŞLE KOÇ HEDİYE EDİLDİ

Ardından Esnaf Odası Genel Sekreteri Ayşe Durmaz tarafından tek tek hediye çekilişleri yapılırken, hediye veren firmalara da Oda Başkanı Erul ve yönetim kurulu üyelerince teşekkür plaketi verildi. Bulaşık makinesi, çeyrek altınlar, altın kol saatleri gibi birçok hediyenin yanı sıra bir adet koçun çekilişle sahibi belirlendi. Çekiliş sonrasında hatıra fotoğrafı çektirildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.