DOLAR 32,3452 0.28%
EURO 35,1294 -0.04%
ALTIN 2.310,451,45
BITCOIN 22946583.71159%
Aydın
17°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

Kuşadası’nda Ukrayna için insani yardım kampanyası başlatıldı

Kuşadası’nda Ukrayna için insani yardım kampanyası başlatıldı

ABONE OL
9 Mart 2022 19:23
Kuşadası’nda Ukrayna için insani yardım kampanyası başlatıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuşadası’nda Ukrayna için insani yardım kampanyası başlatıldı. Kuşadası Belediyesi’nin öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına katılmak isteyenler belirlenen ihtiyaç listesinde yer alan malzemeleri Belediye Ana Hizmet Binası önünde kurulan standa teslim etmeye başladı.

Kuşadası Belediyesi, Rusya’nın başlattığı askeri harekât nedeniyle zor günler geçiren Ukrayna halkı ile dayanışmak amacıyla bir yardım kampanyası başlattı. Kuşadası’nın Ukrayna’daki kardeş şehirleri olan Cherkasy ve Uzghorod’da savaş nedeniyle yaşanan mağduriyeti gidermek amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Belediye Ana Hizmet Binası önünde bir stant açıldı.

Kuşadası Ticaret Odası, Kuşadası Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Kuşadası Genç İşadamları Derneği ve Kuşadası Kent Konseyi iş birliğinde başlatılan kampanya kapsamında belirlenen ihtiyaç listesinde yer alan ilk yardım kitleri ve çantaları, tıbbi gereçler, şarjlı lambalar, battaniye, yastık, yatak, uyku tulumu, giysi, ayakkabı, bebek gereçleri, hijyen malzemeleri, mutfak araç gereçleri, el feneri, pil, uzun ömürlü gıdalar ve ısıtıcı gibi malzemeler görevliler tarafından teslim alınmaya başlandı. Malzemelerin kullanılmamış olması gerektiği ve kampanya ile ilgili olarak ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin Güvercin Masa’nın 4447114 numaralı çağrı merkezinden bilgi alabileceği belirtildi. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.