DOLAR 32,5065 0.17%
EURO 34,8238 0.27%
ALTIN 2.489,941,14
BITCOIN 2006510-1.92024%
Aydın
23°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Didim’de okul servisleri şoförlerine bilgilendirme toplantısı yapıldı

Didim’de okul servisleri şoförlerine bilgilendirme toplantısı yapıldı

ABONE OL
2 Mart 2022 20:50
Didim’de okul servisleri şoförlerine bilgilendirme toplantısı yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim’de öğrencilerin daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde seyahat edebilmesi amacıyla ilçede faaliyet gösteren okul servis araçları şoförlerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Didim Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği’nin koordinesinde, Gazi İlkokulu Fahri Çıraoğlu Çok Amaçlı Salonu’nda okul Servis araçları şoförlerine yönelik gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına, Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz ve ilçede faaliyet gösteren okul servis aracı şoförleri katıldı. Toplantıda, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekiplerince 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu, Karayolları Trafik Yönetmeliği ve Okul Servis Araçları Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda esnafa bilgilendirmeler bulunulurken, servis araç içlerinde bulunması gerekli özellikler de anlatıldı.

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz, yaptığı açıklamada, “Tespit edilen aksaklıkların giderilmesi, öğrencilerimizin daha sağlıklı ve güvenli şekilde taşınması, okul servis araçları yönetmeliğine uyulması, servis araçlarında bulundurulması gereken evraklar, servis araç şoför ve rehber personellerinin uyması gereken kurallar konusunda bilgi verildi. Eğitimi veren İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekiplerine, salonun tahsisini yapan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve eğitime katılan servis taşımacılığı esnafımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.