DOLAR 32,5542 0.11%
EURO 34,9263 0.68%
ALTIN 2.434,250,08
BITCOIN 0%
Aydın
24°

KAPALI

04:50

SABAHA KALAN SÜRE

Didim Şoförler Cengiz’le yola devam ediyor

Didim Şoförler Cengiz’le yola devam ediyor

ABONE OL
18 Şubat 2022 09:22
Didim Şoförler Cengiz’le yola devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın 9. olağan genel kurulu yapıldı. İki adayın yarıştığı seçimleri mevcut oda başkanı Savaş Cengiz kazanarak güven tazeledi.

Didim Esra Karakaya Anadolu Lisesi salonunda yapılan kongrenin divan başkanlığını AYESOB Başkanı Selahattin Çetindoğan yaptı. Kongreye Didim Belediye Başkan yardımcısı Yusuf Deveci, Aydın Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefçi, Aydın Demirciler Odası Başkanı M. Ali Künkçü, Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Didim Ziraat Odası Başkanı Hilmi Yıldırım, Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç ile çevre İlçelerin bazı oda başkanları ile üyeler ve siyasiler katıldı. Kongre saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Faaliyet ve Denetim kurulu raporları ile bütçe okunarak ibra edildi.

Ardından başkan adaylarına söz verildi. Oda başkan adayı Mehmet Şengüller ise seçilmesi durumunda yapacakları faaliyet ve çalışmaları anlattı. Mevcut oda başkanı ve başkan adayı Savaş Cengiz ise 4 yıllık süreç içerisinde odada yaptıkları hizmetleri anlatarak yeni dönem de çalışmalarını aynı kararlılıkla yapacakları mesajını verdi. Konuşmaların ardından her iki adayın yönetim listesi tanıtıldı. Kongrede ayrıca Didim Şoförler ve Otomobilciler Odasına kayıtlı yılın ahisi M. Emin Gönül’e Birlik Başkanı Çetindoğan tarafından plaket ve fincan seti, oda başkanı Cengiz tarafından da teşekkür plaketi verildi. Genel kurulda ayrıca odanın kurucu başkanı rahmetli Tarık Uygun’un eşi Hayriye Uygun’a teşekkür plaketi verildi. Törenin ardından seçimlere geçildi.

Seçimlere 340 üyeden 245 üye oy kullanırken 19 oy geçersiz sayıldı. Mevcut Başkanı Savaş Cengiz 173, diğer aday Mehmet Şengüller ise 53 oy aldı. Seçimi sarı liste ile yeniden kazanan Cengiz, seçim zaferini davul zurna oynayarak kutladı. Cengiz’in yönetim kurulunda şu isimler yer aldı; Barış Şam, Özer Çınar, Cengiz Uğurcan, Ekrem Pektaş, Nuri Arslan, Hasan Emen; Denetim Kurulunda ise Alaattin Aşık, Tayfun Candan ve Özgür Gümüş

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.