DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2069476-1.62253%
Aydın
11°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Dedektif gibi iz sürdü; çalınan atı ve yavrusunu buldu

Dedektif gibi iz sürdü; çalınan atı ve yavrusunu buldu

ABONE OL
23 Kasım 2023 00:01
Dedektif gibi iz sürdü; çalınan atı ve yavrusunu buldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim’de uzun yıllardır at safari işletmeciliği yapan Haydar Çaylak, 6 ay önce çalınan atını dedektif gibi iz sürerek buldu. Çaylak, at ile birlikte çalınan tayının yerini tespit etmesinin ardından Didim Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulundu.

Didim’de uzun yıllardır at safari ve su sporları işletmeciliği yapan Haydar Çaylak, çalınan at için Didim Emniyetine gelerek şikayetçi oldu. Atıyla birlikte yavrusu olan tayının da çalındığını ifade eden Çaylak, “6 ay önce Sağ-Tur bölgesinde atım kayboldu. Zaman zaman kaybolan ya da birileri tarafından alıkonulan atı biz gonebet bir şekilde buluyorduk ama bu sefer at, yavrusuyla beraber kayboldu. Emniyete o dönem şikayetçi olmamıştım ama işin peşini bırakmadım. Dedektif gibi iz sürerek atımı ve yavrusunu aradım. En son sosyal medyada çalınan atımı satılığa koymuşlar. Ben de araştırdım ve at ile yavrusunun Manisa Akhisar’da olduğunu tespit ettim. Gittim yerinde gördüm. Tayını ise başka birisine satmışlar. At ve yavrusunun nerede kimlerde olduğunu bulmamın ardından emniyete gelerek şikayetçi oldum. Kısa sürede umarım atıma ve yavrusuna kavuşurum. Onlar benim evladım gibi ama ne yazık ki bu tür olayla karşılaşıyoruz.” dedi.

Çaylak, kaybolan atın bir dönem çok iyi yarışlar çıkardığını, yavrusunun ise safkan yarış atı olduğunu ve Rahvan yarışlarında yer alabilecek kapasitede olduğunu da sözlerine ekledi. Didim Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise olayla ilgili çalışma başlattı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.