DOLAR 32,5597 0.25%
EURO 34,7026 -0.19%
ALTIN 2.485,910,07
BITCOIN 20562793.36561%
Aydın
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:57

SABAHA KALAN SÜRE

Didim Bisiklet Festivali sona erdi

Didim Bisiklet Festivali sona erdi

ABONE OL
1 Ekim 2021 13:46
Didim Bisiklet Festivali sona erdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Belediyesinin katkılarıyla Didim Poseidon Bisiklet Derneği öncülüğünde düzenlenen Didim Bisiklet Festivali sona erdi. 3 gün süren etkinlikte bisiklet tutkunları Didim’in tarihi ve doğal yerlerini gezdi.

Didim’de bu yıl 3.’sü yapılan Didim Bisiklet Festivali sona erdi. 23-26 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen festival kapsamında ülkenin birçok yerinden gelen bisiklet tutkunları Orman Kampı’nda buluştu. İlk gün Orman Kampı’nda bir araya gelen bisikletçiler 25 Eylül Cumartesi günü Kent Meydanı’ndan Fevzi Paşa Mahallesi Yeni Meltem Sitesi ve Köy Hizmetleri Plajı arasında deniz kenarında pedal çevirdi. ilk gün etkinlik Altınkum Yalı Caddesinde sona erdi.

ATABAY’DAN DESTEK MESAJI

26 Eylül Pazar günü ise bisiklet tutkunları Akbük ile Apollon Tapınağı ve Milet Antik Kenti’ni gezdi. Etkinliğin son gün akşamında ise katılımcılara belgeleri verildi. Orman Kampı’nda düzenlenen etkinliğe Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve başkan yardımcıları katıldı.

Katılım belgesi dağıtımı öncesinde konuşan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, ülkemizin değişik yörelerinden gelen binlerce bisiklet tutkununu ağırlamaktan mutlu olduklarını kaydederek, süreç içerisinde bu tür etkinliklere destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Belge dağıtımı sonrasında bisiklet tutkunlarıyla hatıra fotoğrafı çektirildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.