DOLAR 32,5192 -0.09%
EURO 34,7957 -0.22%
ALTIN 2.419,57-0,42
BITCOIN 21675060.70152%
Aydın
28°

AÇIK

16:58

İKİNDİYE KALAN SÜRE

AK Partili Savaş, Didim’de esnafı dinledi

AK Partili Savaş, Didim’de esnafı dinledi

ABONE OL
1 Ekim 2021 13:24
AK Partili Savaş, Didim’de esnafı dinledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Didim esnafını ziyaret ederek sorun ve talepleri dinledi.

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Didim’de esnaf ziyaretlerinde bulundu. Savaş’a AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, bazı belediye meclis üyeleri ile ana kademe yöneticileri eşlik etti. Ziyaret kapsamında Savaş, ilk olarak Didim İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Susam’ı ziyaret etti. Ziyaretin ardından Savaş ve beraberindekiler Yeni Mahalle’de esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaflarla sohbet eden AK Partili Savaş, sorunları dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.

GENÇLERLE SOHBET ETTİ

AK Parti’nin gönül seferberliği kapsamında sahalarda olduğunu ve olmaya da devam edeceğini kaydeden Savaş, esnafın ve vatandaşların sorunlarına derman olmak için çalıştıklarını kaydetti.
AK Partili Savaş, ziyaretler kapsamında AK Parti Didim İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Kotan’ın lokma hayrına katıldı, ardından Didimli gençlerle sohbet edip sorunlarını dinledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.