DOLAR 32,5973 0.34%
EURO 34,8309 0.2%
ALTIN 2.508,350,98
BITCOIN 20974431.81653%
Aydın
14°

HAFİF YAĞMUR

04:57

SABAHA KALAN SÜRE

DAHOT “FolkFest” etkinliği başladı

DAHOT “FolkFest” etkinliği başladı

ABONE OL
29 Ağustos 2021 10:46
DAHOT “FolkFest” etkinliği başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Halk Oyunları Topluluğu’nun (DAHOT) bu yıl 8.’sini düzenlediği “Uluslararası FolkFest 2021” etkinliği başladı. 27-30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinliğin açılışı renkli görüntülere sahne oldu.

Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi, Didim Ticaret Odası, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Didim Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile özel firmaların sponsorluklarıyla bu yıl 8.’si düzenlenen Uluslararası FolkFest 2021 etkinliği Altınkum Yalı Caddesinde başladı. DAHOT’un düzenlediği etkinliğe yurt dışından Bulgaristan, Makedonya, İran, Gürcistan ve Bosna Hersek katılırken Türkiye’den ise Melodi Halk Dansları Kültür ve Spor Kulübü Derneği (Edirne), Dr. İlhami Faydagör Ortaokulu Halkoyunları Topluluğu (İstanbul), Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu (Kütahya) Altındağ Halk Eğitimi Merkezi (Ankara), BİFAD-Bitlis Folklor Araştırma Spor Kulübü, AYDANS- Gençlik ve Spor Kulübü ( Aydın), Halk Eğitimi Merkezi Öğretmenler Halk Oyunları Topluluğu ( Söke), NABHOT Nazilli Belediyesi Halkoyunları Topluluğu ve Didim’in gözde Halk oyunları topluluğu olan DAHOT yer aldı.

SOSYAL MESAFE KURALLARINA UYULMADI!

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim ESKKK Başkan Yardımcısı Kadir Mirza, CHP İlçe Başkan Vekili Özge Turan ile Didim Cemevi Başkanı Hüseyin İlhan, etkinliğe katılan dans gruplarına ve sponsorlarına kupa ve madalyalarını verdi. Ödül töreninin ardından etkinliğe katılan gruplar yöresel oyunlarını sahneledi. Etkinliğe ilginin yoğun olduğu görülürken, koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe ve maske kuralına riayet edilmediği de gözlerden kaçmadı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.