DOLAR 32,5644 0.15%
EURO 34,7100 0.12%
ALTIN 2.412,07-0,84
BITCOIN 21679210.40919%
Aydın
23°

PARÇALI BULUTLU

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Garnizon Komutanı Gülseven’den odalara veda ziyareti

Garnizon Komutanı Gülseven’den odalara veda ziyareti

ABONE OL
24 Ağustos 2021 22:58
Garnizon Komutanı Gülseven’den odalara veda ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emekliye ayrılacak olan Didim Garnizon Komutanı Deniz Albay Çetin Gülseven, ilçedeki odalara veda ziyaretlerinde bulundu.

30 Ağustos’ta emekliye ayrılacak olan ve 6 yıldır Didim’de görev yapan Didim Garnizon Komutanı Deniz Albay Çetin Gülseven, Didim Ticaret Odası, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Didim Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti. Gülseven’i Ticaret Odası ziyaretinde Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcısı Hikmet Atilla ve Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Teke ağırladı. Ziyarette bugüne kadar yaptığı çalışmalar için Gülseven’e teşekkürlerini ileten Oda yönetimi, sivil hayatında başarı ve sağlık dolu bir hayat temennisinde bulundu.

Gülseven, daha sonra Didim Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Gülseven’i Oda Başkanı Şerif Erul ile Başkan Yardımcısı Nihat Özçevik ağırladı. Samimi ziyarette Oda Başkanı Erul, Gülseven’e yeni yaşamında başarılar diledi. Gülseven’in son durağı ise Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası oldu. Oda Başkanı Savaş Cengiz ile oda yöneticileri Gülseven’i ağırlarken ziyaretin sonunda Cengiz, Gülseven’e hizmetleri için teşekkür edip yeni yaşamında başarılar diledi.



En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.