DOLAR 32,5753 0.17%
EURO 34,9127 0.67%
ALTIN 2.435,840,14
BITCOIN 21701870.59236%
Aydın
24°

KAPALI

20:00

AKŞAMA KALAN SÜRE

Atabay, Mavişehir esnafının sorunlarını yerinde dinledi

Atabay, Mavişehir esnafının sorunlarını yerinde dinledi

ABONE OL
23 Ağustos 2021 10:27
Atabay, Mavişehir esnafının sorunlarını yerinde dinledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Mavişehir pazar yerindeki esnaflarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Didim Mavişehir Mahallesinde kurulan pazar yeri içerisindeki zabıta noktasında düzenlenen toplantıya Başkan Atabay’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları Zeynel Şener ve Yusuf Deveci, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Başkan Yardımcısı Nihat Özçevik, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, bazı CHP’li ilçe yöneticileri ve esnaflar katıldı.

Toplantıya katılan esnaflar, pazar yeri ve çevresindeki sıkıntıları dile getirerek çözüm isterken, Başkan Atabay birçok sıkıntının sezon sonu giderilmesi noktasında söz verdi. Pazarcı esnafı Mavişehir’den gece 24.00’ten sonra dolmuşun olmaması, çatı ve olukların tamir edilmesi, çatı ve mazgalların temizlenmesi gibi sorunları aktardı. Başkan Atabay, su giderlerinin yapıldığını, çok büyük bir afet olmadığı sürece sorun yaşanmayacağını ifade ederken, sezon sonunda çatı ve olukları onaracaklarını belirtti.

KİRALARIN TAKSİTLENDİRİLMESİ TALEBİ

Mavişehir esnafı, yıllık ödenecek dükkan kiralarının 2 taksit yerine 3 ya da 4 taksite çıkarılması ve sezonda ödemelerin yapılabilmesi önerisini sunarken, Atabay 4 taksit şeklinde ödeyebilme imkanı sunacaklarını belirtti. Başkan Atabay, “Her daim esnafımızın yanındayız ve sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

“BAŞKANA İNANIYORUZ VE GÜVENİYORUZ”

Toplantıda konuşan Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul ise, “Belediye Başkanımızla birlikte Mavişehir esnafımızla bir araya geldik. Herkesin sorunu aynı. Sorunları zamanla çözeceğiz. Biz başkanımıza inanıyoruz ve güveniyoruz. Mavişehir esnafı için de ellerinden gelen desteği verecektir.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.