DOLAR 32,3669 0.13%
EURO 34,9806 -0.29%
ALTIN 2.324,200,22
BITCOIN 22904932.13304%
Aydın
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

AK Parti MKYK üyesi Sarıbaş’tan Didim ziyareti

AK Parti MKYK üyesi Sarıbaş’tan Didim ziyareti

ABONE OL
14 Ağustos 2021 13:21
AK Parti MKYK üyesi Sarıbaş’tan Didim ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti MKYK Üyesi Seda Sarıbaş, ilçe ziyaretleri kapsamında Didim İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Sarıbaş, ziyaretinde 4 aylık dönemde 12 ilçeyi ziyaret ettiğini kaydederek, ziyaretlerde sorunları dinlediklerini belirtti.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Seda Sarıbaş, AK Parti Didim İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi. Sarıbaş’a AK Parti İlçe koordinatörleri eşlik ederken, İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, ana kademe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve bazı partililer Sarıbaş’ı karşıladı. Ziyarette ilk konuşan İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Sarıbaş ile 2013 Ağustos ayı yerel seçim çalışmalarında tanıştıklarını ve 8 yıl sonra yine başka görevlerde bir arada olduklarını ifade ederek, “O dönem belediye meclisinde Seda hanımla beraberdik. 6 meclis üyesiydik ve Seda hanım bizim kardeşimiz olarak bizlerle birlikte görev yaptı. Ardından İl Kadın Kolları Başkanlığı görevinde bulundu. Şu anda 75 kişilik MKYK’da görev aldı. Bu dava büyük bir dava ve kime ne görev verilirse bu dava için hizmettir. Şu an biz bu görevlerdeyiz. Bu davada herkesin yeri ayrıdır.” dedi.

“20 YILLIK DAVANIN İZİNDEYİZ”

AK Parti MKYK Üyesi Seda Sarıbaş ise 4 ayda 12 ilçeyi gezdiğini ve gezilerin devam ettiğini kaydederek, “Gelinen süreçte ekipler yenilendi. Biz de genel merkezimizin verdiği görev nezdinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Sizlerin bir çoğunu tanıyoruz ve birlikte görev yaptık. Partimiz zor yollardan geçti ve 20. yılımızı tamamladık. Kutlama planlamıştık ama doğal afetlerden dolayı bunlar ertelendi. Bizler 20 yıllık bir davanın ve onun liderinin temsilcileriyiz. Birçok görevler yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Burada davaya gönül vermiş kadınlarımızı görmek beni ayrıca mutlu etti. Sizleri dinlemek, sorunlarınızı dinlemek için geldik ve yine geleceğiz.” dedi. Konuşmaların ardından ziyaret basına kapalı olarak sürdürüldü.

AK Parti MKYK Üyesi Seda Sarıbaş, 2014 yerel seçimlerinde Didim ve Aydın BŞB Meclis Üyesi seçilmiş ve bu görevlerde bulunmuş, 24 Haziran seçimlerinde meclis üyeliğinden istifa etmiş, sıralamada yer alamayınca daha sonra AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanlığı görevinde bulunmuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.