DOLAR 32,3400 0.24%
EURO 35,1121 -0.15%
ALTIN 2.307,991,35
BITCOIN 22887933.29145%
Aydın
19°

AÇIK

05:34

SABAHA KALAN SÜRE

Didim Belediyesi’nin mega projelerini Kılıçdaroğlu açacak

Didim Belediyesi’nin mega projelerini Kılıçdaroğlu açacak

ABONE OL
11 Ağustos 2021 20:27
Didim Belediyesi’nin mega projelerini Kılıçdaroğlu açacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, seçim döneminde vaat ettiği mega projelerinin açılışını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapacağını dile getirdi.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ederek, açılışlara davet etti. Başkan Atabay, Didim Belediyesi’nin sürdürdüğü mega projeleri 2022’de tamamlayacağını belirterek, “Didim Belediyesi’nce çalışmalarını başlattığımız Amfi Tiyatro, Didim Gençlik Merkezi ve Akbük’teki Ali Rıza Efendi Parkı’nı 2022’de açacağız. Süreç içerisinde Aydın Büyükşehir Belediyemizce ilçemize kazandırılacak olan Kültür Merkezini de bu süreye kadar yetiştirip açılış kervanına katmayı hedefliyoruz. Seçim döneminde vaat ettiğimiz ve Didim halkının kullanımına sunacağımız projelerin açılışı için Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu davet ettik. Kendisine ayrıca projelerimiz ve çalışmalarımızla ilgili bilgiler vererek istişarelerde bulunduk. Desteğini bizlerden esirgemediği için Genel Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Söz verdiğimiz projeleri en kısa sürede tamamlayarak Genel Başkanımızın katılımıyla hizmete sunacağız.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.