DOLAR 32,3386 0.24%
EURO 35,0872 -0.19%
ALTIN 2.307,951,35
BITCOIN 22840832.67964%
Aydın
19°

AÇIK

05:34

SABAHA KALAN SÜRE

Başkan Ömer Günel’den mesai arkadaşları adına anlamlı bağış

Başkan Ömer Günel’den mesai arkadaşları adına anlamlı bağış

ABONE OL
11 Ağustos 2021 20:24
Başkan Ömer Günel’den mesai arkadaşları adına anlamlı bağış
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, TEMA Vakfı tarafından Türkiye’nin farklı bölgelerinde çıkan orman yangınları nedeniyle zarar gören bölgelerin tekrar ağaçlandırılması amacıyla başlatılan kampanyaya Kuşadası Belediyesi çalışanları adına 1142 fidan bağışında bulundu.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 28 Temmuz’da Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan ve pek çok kentte etkili olan orman yangınlarının ardından mesai arkadaşları adına anlamlı bir bağışta bulundu. Başkan Ömer Günel, Türkiye Erozyonla Mücadele (TEMA) Vakfı tarafından ‘Yaşamı yeniden yeşerteceğiz’ sloganıyla başlatılan kampanyaya Kuşadası Belediyesi çalışanlarının her biri adına fidan bağışladı. Bir fidan için 10 TL bağış alınan kampanya kapsamında 1142 mesai arkadaşı için Muğla bölgesine dikilmek üzere fidan bağışlayan Başkan Ömer Günel’e TEMA tarafından dijital bir sertifika verildi.

ÜLKEMİZE CAN, GELECEĞİMİZE NEFES

Başkan Ömer Günel, orman yangınları nedeniyle büyük bir üzüntü yaşadıklarını belirterek “Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası halkı olarak orman yangınları nedeniyle mağdur olan, evlerini, eşyalarını kaybeden vatandaşlarımızla dayanışmak amacıyla elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bunun yanında, yanan bölgelerin yeniden ağaçlandırılması amacıyla TEMA Vakfı tarafından başlatılan kampanyaya 1142 mesai arkadaşım adına şahsi olarak fidan bağışında bulundum. Ormanlar geleceğimiz. Bu nedenle herkesi TEMA’nın ‘Yaşamı yeniden yeşerteceğiz’ kampanyası ile ülkemize can, geleceğimize nefes olmaya çağırıyorum. İnanıyorum ki bu zor süreci de birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları içerisinde el birliğiyle atlatacağız. En büyük temennimiz benzer felaketlerin bir daha yaşanmaması yönünde” dedi. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.