Didim Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği üyeleri, son çıkan yangınlarda zarar gören Milas ve Bodrum’daki hayvanlar için besleme noktaları oluşturdu.
Muğla’nın Bodrum ve Milas ilçelerinde meydana gelen orman yangınları sebebiyle çok sayıda ağaç yok olurken, ormanda yaşayan birçok canlı da yangınlardan zarar gördü. Yangın sebebiyle çok sayıda ev ve dam zarar görürken, hane sahipleri de yangından etkilendi.
Yangının yaraları sarılmaya devam ederken, Didim’den yola çıkarak bölgeye ulaşan Didim Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği üyeleri, bölgedeki hayvanları unutmadı. DİHAD üyeleri, Milas, Ören, Beçin, Çökertme, Mazı, Yeniköy, Mumcular ve birçok dağ köyünde yangınlardan sonra hayatta kalan yaban hayvanları için besleme yapıp su bıraktı. Kuşlar için de ağaçlara su bırakıp etrafa kuş yemi ve arpa bırakan hayvanseverler, besleme noktalarını tek tek gezerek çalışmalar gerçekleştirdi.
ASAYİŞ
18 Nisan 2025ASAYİŞ
18 Nisan 2025AYDIN
18 Nisan 2025DİDİM HABERLERİ
18 Nisan 2025DİDİM HABERLERİ
18 Nisan 2025DİDİM HABERLERİ
18 Nisan 2025EGE
18 Nisan 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.