Geçtiğimiz günlerde Marmaris’te yaşanan orman yangınları sonrasından bölgeye gönderilen yardımlar çığ gibi büyümeye devam ederken, Marmaris’e bir destek de Didim’den geldi.
Marmarisli dostlar için Didim Belediyesi tarafından kentin bir çok noktasında yardım çadırları kuruldu. Geçtiğimiz hafta kent genelinde kurulan çadırlara vatandaşların getirdiği ihtiyaç malzemeleri Marmaris’e ulaştırıldı. Konu ile ilgili değerlendirme yapan Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, “Marmaris’te çıkan orman yangını ciğerlerimizi yaktı. Oradaki Marmarisli dostlarımıza destekte bulunmak için vatandaşlarımızın desteği ile toplamış olduğumuz temel ihtiyaç malzemelerimizi Marmaris’e ulaştırdık. Yaralarımızı birlikte saracağız.” ifadelerini kullandı.
ASAYİŞ
16 Haziran 2025ASAYİŞ
16 Haziran 2025AYDIN
16 Haziran 2025DİDİM HABERLERİ
16 Haziran 2025DİDİM HABERLERİ
16 Haziran 2025DİDİM HABERLERİ
16 Haziran 2025EGE
16 Haziran 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.