DOLAR 32,2589 0.05%
EURO 34,8203 0.11%
ALTIN 2.403,30-0,24
BITCOIN 2051809-0.37502%
Aydın
25°

AÇIK

17:00

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Didim’de taksiciler ile turizmciler bir araya geldi

Didim’de taksiciler ile turizmciler bir araya geldi

ABONE OL
23 Nisan 2024 19:47
Didim’de taksiciler ile turizmciler bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, Didim’deki taksici esnafları ve Su Üstü Sporları yapan işletmeciler ile turizmciler bir araya geldi.

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda düzenlenen toplantıya, Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Demir, Didim İlçe Turizm Danışma Birimi betwild para çekme Sorumlusu Nilüfer Yazar, Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz, TÜRSAB Didim Alan Temsilcisi Resul Deniz, Su Üstü Sporları Derneği Başkanı Alp Ağaca, Didim’deki taksi duraklarının başkanları ve Su Üstü Sporu yapan işletmeciler katıldı. İlk toplantı Didim’deki taksi duraklarının başkanlarıyla yapılırken, toplantıda taksici esnafının sorunları dinlendi, 2021 turizm sezonundaki beklentiler konuşuldu. İkinci toplantı da Su Üstü Sporu yapan işletmeciler ile yapıldı.

Toplantıda konuşan Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz, pandemi nedeniyle tüm esnaflarda olduğu gibi taksici esnafının da zorluklar yaşadığını belirterek, “Bugünkü toplantıda taksici esnafımızın sorunlarını konuştuk. Turizmin bir parçası olan taksici esnafımız, ilçemiz turizmine hizmet ediyor. İlçemizdeki oteller açılmaya ve misafirlerini kabul etmeye başladı. Otellerde konaklayan misafirler, ilçemiz içerisindeki ulaşımlarında taksilerimizi tercih ediyorlar. Esnafımız, misafirlere karşı memnuniyeti üst seviyede tutup gerekli özeni göstermeli. Hayırlı bir turizm sezonu olmasını diliyorum” dedi.

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Demir de “Didim’de taksi esnafları ve Su Üstü Sporları yapan işletmecilerle sorunların çözümü toplantılarını yaptık. Toplantıya katılan tüm esnaflara ve ev sahipliği yapan Didim Şoförler Odası başkanımız Savaş Cengiz’e teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.