Medya, Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları’nın ikincisi Didim’de düzenlendi. Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla, Kültür Sanat Muhabirleri Derneği tarafından bu yıl ikincisi Didim Belediyesi’nin ev sahipliğinde Didim’de gerçekleştirildi.
Didim Belediye Baskanı A.Deniz Atabay, Belediye Baskan Yardımcısı E.Öznur Gündoğdu, Kültür Sanat Muhabirleri Derneği Genel Başkanı İbrahim Gökdemir, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC) Başkanı Cem Ulucan ve basın mensupları katılımı ile gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, basın mensuplarına Didim Belediyesi Mübadele ve Anı Evi, Apollon Tapınağı ve kentin turistik ve tarihi yerlerini rehber eşliğinde gezdi.
GAZETECİLER ILE CANLI YAYIN
Didim Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen program kapsamında Başkan Atabay, gazetecilerin canlı yayın konuğu oldu. Muğla Türk Tv Serap Özdemir’in moderetörlüğünde Anadolu Bugün Gazetesi genel yayın yönetmeni Erhan Dargeçit, Çay Tv Ankara Temsilcisi Ibrahim Eksilmez, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Cem Ulucan’ın sorularını samimiyetle yanıtlayan Başkan Atabay, Didime yapılan hizmetler, gündeme ilişkin konular, yeni projeler ile ilgili gazetecileri bilgilendirdi.
DİDİM HABERLERİ
18 Ağustos 2022ASAYİŞ
18 Ağustos 2022SAĞLIK
18 Ağustos 2022SPOR
18 Ağustos 2022DİDİM HABERLERİ
18 Ağustos 2022AYDIN
18 Ağustos 2022EKONOMİ
18 Ağustos 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.