DOLAR 32,3769 0.17%
EURO 35,0408 -0.19%
ALTIN 2.324,470,23
BITCOIN 2264305-0.78674%
Aydın
24°

AÇIK

16:52

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Kuşadası Ada Camping, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açıldı

Kuşadası Ada Camping, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açıldı

ABONE OL
4 Haziran 2021 10:13
Kuşadası Ada Camping, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kuşadası’nı ziyaret etti. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi iş birliğinde yaşama geçirilen Ada Camping kamp ve karavan alanının açılışına katılan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ile il ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Kuşadası’ndaki ilk durağı, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi iş birliğinde açılan Ada Camping alanı oldu. Kuşadası’nı pandemi sonrası ortaya çıkan ‘yeni turizm’in merkezi haline getirmek amacıyla Davutlar Mahallesi Sevgi Plajı’nda yaşama geçirilen kamp ve karavan alanının açılışını yapan Kılıçdaroğlu, Başkan Özlem Çerçioğlu ve Başkan Ömer Günel’den kamp ve karavan alanı hakkında bilgi aldı. Ada Camping alanında zeybek gösterileri ile karşılanan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na günün anısına Başkan Özlem Çerçioğlu ve Başkan Ömer Günel tarafından boyun dolağı ve efe fesi hediye edildi.

ADA CAMPING YENİ TURİZMİN MERKEZİ OLACAK

Davutlar Mahallesi Sevgi Plajı’ndaki 25 dönümlük alanda yer alan Ada Camping, 93 standart çadır, 15 glamping çadır ve 24 karavanı aynı anda ağırlama kapasitesine sahip. Kamp alanında ayrıca market, duş kabinleri, sosyal donatı ile çocuk oyun alanı, yemek pişirme ünitesi ve otopark da bulunuyor. Ada Camping ile Kuşadası, doğayla iç içe tatil yapmak isteyen yerli ve yabancı turistler için yeni cazibe merkezi haline gelecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.