Ağrı’ya tayini çıkan Didim İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Onur Çark, Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası’na veda ziyaretinde bulundu.
Oda binasında gerçekleşen ziyarette, Didim İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Onur Çark ve beraberindekileri Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz ağırladı. Ziyarette konuşan Didim İlçe Jandarma Komutanı Onur Çark, iki yıldır görev yaptığı Didim’de çalışmaktan son derece memnun olduğunu belirterek, “Görev sürem dahilinde ilçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olmaya çalıştık. Didim Şoförler Odası’na jandarmamıza gösterdiği yakın ilgi ve alakaya teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz de Didim’de görev yaptığı süre içerisinde yapmış olduğu çalışmalar için İlçe Jandarma Komutanı Onur Çark’a teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılarının devamını diledi.
Didim İlçe Jandarma Komutanı Onur Çark, Didim Kaymakamlığı’nın koordinesinde Didim İlçe Jandarma Komutanlığı ile Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası işbirliğinde hayata geçirilen “Hayatınız Bizim İçin Değerlidir” projesine katkılardan dolayı Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz’e teşekkür plaketi takdim etti.
ASAYİŞ
13 Mayıs 2025ASAYİŞ
13 Mayıs 2025AYDIN
13 Mayıs 2025DİDİM HABERLERİ
13 Mayıs 2025DİDİM HABERLERİ
13 Mayıs 2025DİDİM HABERLERİ
13 Mayıs 2025EGE
13 Mayıs 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.