DOLAR 32,5168 0.21%
EURO 34,8580 0.35%
ALTIN 2.487,631,05
BITCOIN 1999900-3.09864%
Aydın
20°

HAFİF YAĞMUR

13:15

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Didim İlçe Jandarma Komutanı Çark’tan Didim Şoförler Odası’na veda ziyareti

Didim İlçe Jandarma Komutanı Çark’tan Didim Şoförler Odası’na veda ziyareti

ABONE OL
4 Haziran 2021 10:21
Didim İlçe Jandarma Komutanı Çark’tan Didim Şoförler Odası’na veda ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’ya tayini çıkan Didim İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Onur Çark, Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası’na veda ziyaretinde bulundu.

Oda binasında gerçekleşen ziyarette, Didim İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Onur Çark ve beraberindekileri Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz ağırladı. Ziyarette konuşan Didim İlçe Jandarma Komutanı Onur Çark, iki yıldır görev yaptığı Didim’de çalışmaktan son derece memnun olduğunu belirterek, “Görev sürem dahilinde ilçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olmaya çalıştık. Didim Şoförler Odası’na jandarmamıza gösterdiği yakın ilgi ve alakaya teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz de Didim’de görev yaptığı süre içerisinde yapmış olduğu çalışmalar için İlçe Jandarma Komutanı Onur Çark’a teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılarının devamını diledi.

Didim İlçe Jandarma Komutanı Onur Çark, Didim Kaymakamlığı’nın koordinesinde Didim İlçe Jandarma Komutanlığı ile Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası işbirliğinde hayata geçirilen “Hayatınız Bizim İçin Değerlidir” projesine katkılardan dolayı Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz’e teşekkür plaketi takdim etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.