DOLAR 32,6025 0.27%
EURO 34,7891 0.35%
ALTIN 2.408,96-0,97
BITCOIN 21616390.53743%
Aydın
18°

AÇIK

16:58

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Didim Turizm Çalıştayı, turizme yön verenleri 8. kez bir araya getiriyor

Didim Turizm Çalıştayı, turizme yön verenleri 8. kez bir araya getiriyor

ABONE OL
15 Mart 2021 23:01
Didim Turizm Çalıştayı, turizme yön verenleri 8. kez bir araya getiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Ticaret Odası’nın 2009’dan itibaren gerçekleştirdiği Turizm Yatırım Zirvelerinin 8.’si “Didim Turizm Çalıştayı” ismiyle 25 Mart 2021 Perşembe günü yapılacak. Panel Konuları “Turizm’de fırsatlar, riskler, perspektifler” ve “Turizmde Dijitalleşme” olacak zirveye Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Turizm sektörünün önde gelen temsilcileri katılacak. İnternet üzerinden gerçekleştirilecek çalıştay Didim Ticaret Odası sosyal medya hesapları ile Ege TV’den canlı yayınlanacak.

Hazırlık çalışmaları kapsamında görüş ve önerilerini almak üzere Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Didim Kaymakamı Halil Avşar, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ile birebir görüşen ve diğer katılımcılarla temaslar gerçekleştiren Didim Ticaret Odası Yönetimi çalıştay programını netleştirdi.

Dijital Turizm fuarlarının sonlandığı, sezonun başladığı, aşının yoğun bir şekilde uygulandığı bir dönemde gerçekleşen Didim Turizm Çalıştayında 2021 yılında Türkiye ve dünya turizminin gelişimi değerlendirilecek.

TURİZM ÇALIŞTAYI ÇOK ÖNEMLİ KONUŞMACILARLA GERİ DÖNÜYOR

Dünya Kardeş Şehirler Turizm Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Baraner’in çalıştay yönetimini yapacağı panellere; SunExpress Ticaret Direktörü Peter Glade, TÜROB Başkanı Müberra Eresin, Bentour Reisen Almanya Genel Müdürü Songül Göktaş Rosati, Anatolity Sürdürülebilir Kültür ve Turizm Vakfı Başkanı Cem Kınay, Didim Ticaret Odası Başkan Yardımcısı ve Alman Seyahat Birliği (DRV) Yurtdışı Komisyon Üyesi Hikmet Atilla konuşmacı, Turizm Güncel Haber Koordinatörü Savaş Daş da Moderatör, olarak katılacak.

Açılış Konuşmalarını;  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Almanya Seyahat Birliği (DRV) Başkanı Norbert Fiebig, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Didim Kaymakamı Halil Avşar, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü M. Umut Tuncer ve Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş gerçekleştirecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.