DOLAR 32,5361 0.23%
EURO 34,7897 0.09%
ALTIN 2.489,991,14
BITCOIN 20650644.05087%
Aydın
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:59

SABAHA KALAN SÜRE

Didim İkinci El Pazarı’nda yok yok

Didim İkinci El Pazarı’nda yok yok

ABONE OL
25 Şubat 2021 14:00
Didim İkinci El Pazarı’nda yok yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim’de kurulan ikinci el pazarında giyimden aksesuara, elektronik eşyadan çocuk oyuncaklarına, antika eşyalara kadar her şey satılarak, vatandaşlara kolaylık sağlanıyor.

Didim’de Pazar günleri hizmet veren Didim İkinci El Pazarı (DİBİT), pandemi nedeniyle Cumartesi ve Pazar günleri sokağa çıkma yasağı olduğundan kurulamazken, Perşembe günleri yine aynı yerinde açılarak hizmet vermeye devam ediyor. Didim’in ikinci el pazarında sergi açan esnaf, “Belediye başkanımız Atabay’a teşekkür ediyoruz. Pazar günleri sokağa çıkma yasağı nedeni ile açamadığımız sergilerimizi perşembe günü açarak hizmet vermeye başladık. Halkın çoğunluğu henüz Perşembe günü açık olduğumuzu bilmedikleri için satışlarımız fazla olmuyor. Fakat hiç açamamaktan iyi. İkinci el pazarından alış veriş yapan vatandaş sayısı hatırı sayılır derecede var. Hem ucuz, hem de çeşit bakımından oldukça fazla aradığını bulan Didimliler pazarımızı ziyaret ediyor. Pazarımızda yok yok. Belediye başkanımız Atabay’a bizlere bu imkanı sağladığı için tekrar teşekkür ediyoruz” dediler.

İkinci el pazarında giyimden aksesuara, elektronik eşyadan çocuk oyuncaklarına, antika eşyalara kadar her şey satılırken, pazarda sergi açan esnafın satışlardan ve sergilerini açabiliyor olmaktan memnun oldukları belirtildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.