DOLAR 32,4630 0.43%
EURO 35,1333 -0.09%
ALTIN 2.325,200,25
BITCOIN 22931261.88918%
Aydın
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Gönen Belediyespor, Malik Tahirler’i unutmadı

Gönen Belediyespor, Malik Tahirler’i unutmadı

ABONE OL
24 Şubat 2021 16:20
Gönen Belediyespor, Malik Tahirler’i unutmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ettiği dönemde Didim Belediyespor’da forma giyen ve İzmir depreminde enkaz altından yaralı olarak kurtarılan, fakat daha sonra kaldırıldığı hastanede yaşama veda eden futbolcu Malik Tahirler, Gönen Belediyespor tarafından unutulmadı.

Yeni sezon için Bölgesel Amatör Lig takımlarından Gönen Belediyespor kulübüyle anlaşan Malik Tahirler, formasını giyememişti. İzmir’i 30 Ekim 2020’de sarsan 6.6 büyüklüğündeki deprem felaketi sonrası Bayraklı ilçesi 258’inci sokakta yıkılan Doğanlar Apartmanı’nın enkazı altından yaralı olarak çıkarılan futbolcu Malik Tahirler, yaklaşık 1 aylık yaşam mücadelesini kaybetmişti. Tahirler, yeni sezonda Gönen Belediyespor forması giyecekti.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Gönen Belediyespor, çok güzel bir davranışla spor kamuoyuna örnek oldu. Yeşil beyazlılar, Malik Tahirler’in giyemediği formayı çerçeveletip tesislere astı. Gönen Belediyespor yönetiminden yapılan açıklamada, “İzmir depreminde kaybettiğimiz Malik Tahirler kardeşimizin giyemediği forması tesislerimizin baş köşesinde yerini aldı. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine tekrar başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

KURTARILAMAMIŞTI

Doğanlar Apartmanı’nın 6’ncı katındaki evlerinde, depremden 5 saat sonra, enkaz altında vefat eden annesi Nazmiye Doğrayan’a sarılı halde ulaşılıp çıkarılan 28 yaşındaki futbolcu Malik Tahirler, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Bornova Yeşilovaspor altyapısında yetiştikten sonra Karşıyaka’da 2011 yılında profesyonel olan Malik, 2014’te kulüpten ayrılmıştı. Malik Tahirler, Sandıklıspor, Muğlaspor, Torbalıspor, Ödemişspor, Didim Belediyespor, Altınova Belediyespor, Kemalpaşa Esnafgücü gibi kulüplerde amatör olarak forma giymişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.