DOLAR 32,4018 0.15%
EURO 35,2086 0.02%
ALTIN 2.322,820,18
BITCOIN 22890762.41131%
Aydın
19°

AÇIK

05:32

SABAHA KALAN SÜRE

Çetindoğan: “Esnaf 1 Mart için duyarlılık bekliyor”

Çetindoğan: “Esnaf 1 Mart için duyarlılık bekliyor”

ABONE OL
24 Şubat 2021 14:04
Çetindoğan: “Esnaf 1 Mart için duyarlılık bekliyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, “Aylardır kapalı olan esnafımızın yüzünü güldürmek Aydın halkının tedbirlerine bağlı, esnaf umutla bekliyor” dedi.

İllerin risk durumlarına göre kademeli olarak, 1 Mart’tan itibaren normalleşme sürecine geçilmesi bekleniyor. Esnafın umutla bu normalleşmeyi beklediğini ifade eden Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklama yaptığı günden bu yana esnaf umutla 1 Mart’ı bekliyor. Aylardır işyerlerini açamayan esnaf zor durumda. Bunu sürekli dile getiriyoruz ve kepenkler açılmadığı sürece de dile getirmeye devam edeceğiz. Devletimiz esnafa destekte bulunuyor. Ancak hepimiz biliyoruz ki bir aileyi geçindirmek için sadece destek yeterli olmuyor. Bizlerin artık çalışması gerekiyor. Bu 1 yıllık süreçte yaşadığımız sadece maddi zorluk değil. Bizler, üretmeyi bile özledik. Şimdi bildiğimiz üzere illerin risk durumlarına göre bir sıralama yapılacak ve en az risk seviyesinde olan iller kademeli olarak normalleşme sürecine başlayacak. Bizler de Aydın halkı olarak bu süreçte tedbirleri her zamankinden daha sıkı tutarsak esnafın heyecanla beklediği 1 Mart’ta yüzlerinin gülmesine katkıda bulunabiliriz. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına lütfen dikkat edelim. Esnafımız umutla bu haberi bekliyor. Aydın’daki vaka sayılarını minimuma indirelim” açıklamasında bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.