DOLAR 32,4630 0.43%
EURO 35,1333 -0.09%
ALTIN 2.325,200,25
BITCOIN 22931261.88918%
Aydın
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

DTO, yeni okul yapımı için hazır

DTO, yeni okul yapımı için hazır

ABONE OL
21 Şubat 2021 22:19
DTO, yeni okul yapımı için hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde göreve başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ’a ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarete Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcısı Ebubekir Apaydın ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Kartal katıldı. Üstündağ’a yeni görevinde başarılar dileyen yönetim kurulu üyeleri, oda olarak bugüne kadar eğitim öğretim faaliyetlerine destek sağlamaktan kıvanç duyduklarını, öğrencilerin ve ilçenin ihtiyaçları için yapılacak çalışmaların içerisinde bulunmaya devam edeceklerini vurguladı.

Üstündağ, daha önce Didim’de görev yaptığını hatırlatarak son olarak Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığı Çine’deki çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

OKUL İHTİYACI GÖRÜŞÜLDÜ

İlçede okul sayısını arttırmaya ihtiyaç olduğunu ifade eden Üstündağ, yeni yapılacak okullarda hayırseverlerin desteğine ihtiyaç duyulacağının altını çizdi. Erbaş, Didim’e bir endüstri meslek lisesi kazandırılması için girişimlerde bulunduklarını hatırlattı. Daha önce yaptıkları görüşmeler hakkında bilgiler veren Erbaş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteği ile yapmayı arzu ettikleri okul için yer tahsisinin yapılması halinde girişimi hızlandıracaklarını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.