DOLAR 32,3311 0.24%
EURO 35,0892 -0.13%
ALTIN 2.297,890,91
BITCOIN 22896801.31377%
Aydın
24°

KAPALI

16:52

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Didim Şoförler Odası’ndan indirim protokolü

Didim Şoförler Odası’ndan indirim protokolü

ABONE OL
21 Şubat 2021 21:21
Didim Şoförler Odası’ndan indirim protokolü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim’de faaliyet gösterecek olan Birey Eğitim Kurumları ile Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası arasında indirim protokolü imzalandı. Protokol kapsamında oda üyelerinin çocuklarına yüzde 30 indirim imkanı sağlandı. Protokol törenine Oda Başkanı Savaş Cengiz ile Birey Eğitim Kurumları kurucuları Rıfat Canuyar ve Fatih Ölmez katıldı.

Birey Eğitim Kurumları kurucularından Rıfat Canuyar, Birey Eğitim Kurumlarının kolaj mantığında kurs merkezi açtığını belirterek, “Türkiye’deki 167. şubeyi Didim’de açacağız. Şu an hazırlıklar tamamlanmak üzere. Pandemiden dolayı çocuklarımızın bir 5 yıllık kaybı olduğunu düşünüyoruz. Bu eksiği kapatmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda odamız ile yüzde 30 indirim protokolü yaptık. Ayrıca kayıt yaptıran her öğrenciye yıl sonuna kadar ücretsiz olarak kurs vereceğiz ve müracaatlarda ücretsiz ders kitabı imkanı sağlayacağız” dedi.

Birey Eğitim Kurumları kurucularından Fatih Ölmez ise Didim’deki merkezde sadece eğitim değil, rehberlik alanında hem çocuklara, hem de velilere yönelik etkinlikler ve çalışmalar yapacaklarını da ifade etti. Oda Başkanı Savaş Cengiz ise protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını dileyerek, oda üyelerinin bu imkanı değerlendirmelerini istedi. Konuşmaların ardından kurum yöneticileri protokol metnini imzaladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.