DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2048502-2.10525%
Aydın
18°

KAPALI

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Başkan Atabay, tebrik ziyaretlerinde bulundu

Başkan Atabay, tebrik ziyaretlerinde bulundu

ABONE OL
21 Şubat 2021 22:32
Başkan Atabay, tebrik ziyaretlerinde bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, İlçe Nüfus Müdürü Handan Candan ve Özel Didim Egemed Tıp Merkezi Müdürü Cengiz Bayar’ı makamlarında ziyaret etti.

Başkan Atabay’a kurum ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Deveci ile Zeynel Şener eşlik etti. İlk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Üstündağ’ı ziyaret eden Atabay, eğitimin önemine dikkat çekerek, “Geleceğimizin sağlam temeller üzerine inşa edilmesi anlamında eğitimi çok önemli görüyorum. Bu hususta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile her türlü işbirliğini yapmaya gönüllüyüz” dedi. Başkan Atabay, Üstündağ’a görevinde başarılar diledi.

NÜFUS ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden ayrılan Atabay, İlçe Nüfus Müdürü Handan Candan’ı makamında ziyaret etti. Didim’in nüfus hareketliliği hakkında edilen sohbette nüfus çalışmaları ile ilgili bilgiler alan Atabay, Handan Candan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Atabay, son olarak Özel Didim Egemed Tıp Merkezi Müdürü Cengiz Bayar’ı ziyaret etti. Hastane içindeki koşullar ve istekleri değerlendiren Başkan Atabay, bunun yanı sıra içinde bulunduğumuz pandemi süreciyle alakalı Bayar ile fikir alışverişinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.