DOLAR 32,4760 -0.21%
EURO 34,9919 0.38%
ALTIN 2.438,150,63
BITCOIN 20972220.0586%
Aydın
19°

AÇIK

04:47

SABAHA KALAN SÜRE

Aydın’da sonbaharda renk cümbüşü

Aydın’da sonbaharda renk cümbüşü

ABONE OL
23 Kasım 2022 00:14
Aydın’da sonbaharda renk cümbüşü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’da sonbaharda dağlık alanlarda kızıl ve sarıya bürünen ağaçlar, eşsiz manzaralar sunmaya başladı. Kestane ağaçları ve temiz havasıyla dikkat çeken Efeler’e bağlı Eğrikavak Yaylası’nda renk cümbüşü oluşturan ağaçlar, yapraklarını dökerek farklı bir güzelliğe büründü.

Yurdun dört bir yanında sonbaharın etkileri sürüyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı ile birlikte sonbaharı geçiren Aydın, renkli görüntülere ev sahipliği yapıyor. Aydın’ın Efeler ilçesi Eğrikavak Mahallesi’nde sonbaharın tonları, seyrine doyumsuz manzaralar sunuyor. Aydın’ın Efeler ilçesi ile İzmir’in Ödemiş ilçesi sınırlarında kalan dağlık alanlardaki sarı ve kızıl renklerine dönüşen ağaçlar, göz alıcı güzellikleriyle görenleri büyülüyor.

Eğrikavak Yaylası, kestane, incir ve zeytin ağaçlarının oluşturduğu renk cümbüşü ile fotoğraf tutkunlarının uğrak yeri oluyor. Doğaya ayrı renk katarak sarı ve kızılın her tonunu barındıran ağaçlar, dronla havadan görüntülendi. Rengarenk ağaçları izlerken keyif aldıklarını belirten doğa tutkunu Ediz Verdioğlu, “Buralar gezip görülecek yerler. Aydınımızın Eğrikavak Mahallesi’nin yaylalarında sonbaharda ağaçların yaprakları sararmaya başladı ve her ağaç ayrı bir renk aldı” dedi.





En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.