DOLAR 32,5480 -0.02%
EURO 34,8813 -0.01%
ALTIN 2.437,460,32
BITCOIN 21723700.20252%
Aydın
25°

KAPALI

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Yasak aşk yaşadıkları iddia edilen emekli astsubay ile hemşire ormanda ölü bulundu

Yasak aşk yaşadıkları iddia edilen emekli astsubay ile hemşire ormanda ölü bulundu

ABONE OL
3 Eylül 2022 00:19
Yasak aşk yaşadıkları iddia edilen emekli astsubay ile hemşire ormanda ölü bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’da makilik alanda, emekli astsubay Hasan T. ile hemşire Hamide S. tabancayla vurulmuş olarak ölü bulundu. Hamide S.’nin Hasan T.’yi öldürdükten sonra aynı tabancayla intihar ettiği üzerinde durulurken, her iki tarafın da evli olup bir süredir yasak aşk yaşadığı öne sürüldü.

Didim ilçesi Fevzipaşa Mahallesi Mercimek mevkiindeki makilikte, saat 14.00 sıralarında, yerde kanlar içinde 1’i kadın 2 kişinin hareketsiz şekilde yattığını görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde 2 kişinin tabancayla vurularak öldüğü belirlendi.

BİRİ HEMŞİRE, BİRİ EMEKLİ ASTSUBAY

Polisin yaptığı kimlik kontrolünde, bulunan cesetlerin Söke’de huzurevinde hemşire olarak görev yapan Hamide S. (49) ile emekli astsubay Hasan T.’ye (65)ait olduğu belirlendi. Olay yerinde polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından 2 kişinin cansız bedenleri Didim Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

KADININ CİNAYET İŞLEYİP İNTİHAR ETTİĞİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Her ikisi de evli Hasan T. ile Hamide S.’nin bir süredir yasak aşk yaşadıkları öne sürülürken, dün akşam da buluşarak ortadan kayboldukları öğrenildi. Polis, Hamide S.’nin Hasan T.’yi öldürdükten sonra aynı tabancayla intihar ettiği üzerinde dururken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.