DOLAR 32,5901 0.35%
EURO 34,8687 0.37%
ALTIN 2.497,560,54
BITCOIN 21055871.82047%
Aydın
21°

PARÇALI BULUTLU

19:56

AKŞAMA KALAN SÜRE

Didim Belediyespor, yeni sezonu sürprizlerle açtı

Didim Belediyespor, yeni sezonu sürprizlerle açtı

ABONE OL
9 Ağustos 2022 14:05
Didim Belediyespor, yeni sezonu sürprizlerle açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Belediyespor, yeni sezonu sürprizlerle açtı. İsabeyli Şırlanspor’un katılım haklarını alan Didim Belediyespor’un yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edeceğini belirten Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, bu sezon takımdan iyi sonuçlar beklediklerini söyledi.

Aydın Süper Amatör Ligi’nde mücadele etmesi beklenen Didim Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına başladığı ilk günde taraftarlarına sürpriz yaptı. İsabeyli Şırlanspor’un katılım haklarını alan Didim Belediyespor yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek. Yeni sezon hazırlıkları için Didim Atatürk Stadı’nda bir araya gelen mavi beyazlı yönetim ve teknik heyet, sezon açılışında buluştu. Açılışa Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Başkan yardımcısı Yusuf Deveci, İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsezener, Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Küçüker ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı. Altınkumspor Kulüp Başkanı Özgür Makascıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de mavi beyazlı ekibi yalnız bırakmadı.

“BAL MÜJDESİNİ ATABAY VERDİ”

Sezon açılışında teknik heyet ve futbolculara seslenen Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Uzun yıllardır ilk defa bu kadar inanç ve şevkle hazırlanıyor kulüp. Eskiden görev yapan yöneticilere ve futbolculara teşekkür ediyorum. Yeni bir yönetim var; yeni ruh ve heyecan demektir. Arkadaşlar futbolun içinde gelen insanlar; Başkanımız bu kulüpte futbol oynadı. Sizlerden çok şey bekleniyor. Yeni yönetimin yarattığı hava bu sene tribünleri dolu geçireceğimizi gösteriyor. Karşılıklıdır her şey ne alırsak onu vereceğiz. Arkadaşlar çok dinamikler ve bizi ters köşe yaptılar. Biz sizi Süper Amatör’de beklerken sizler BAL’da mücadele edeceksiniz. Hayırlı olsun. Sporcu centilmenliği içerisinde bu sezonu çok iyi geçirip, iyi bir sezon geçirmenizi isteriz. Hedefimiz şampiyonluk ama genç sporculara da önem vereceğiz. Bu sezon FB’ye altyapıdan futbolcu verdik. Sizlerin de emeklerinin karşılığını almanızı dilerim. Güzel bir sezon diliyorum” dedi.

“BİZ DE FIRTINA ESTİREBİLİRİZ”

Didim Belediyespor’un ana sponsoru Saygın Grup Sahibi ve Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Saygın, “Didim Belediyespor’u hak ettiği yerlere taşımak istiyoruz. En önemli branşımız futbol, inşallah sizlerle birlikte büyük yol alacağız. Biz Alanya gibi takımları Bodrum gibi takımları görünce neden biz böyle olmuyoruz dedik. Gece gündüz futbol konuşan insanlarız. Şehrimiz için güzel düşüncelerimiz var. Biz Ege’liyiz ve bir fırtına estirebiliriz. Biz bu takımı hak ettiği yerlere başkanımız sayesinde taşıyacağız.” dedi.

“SAHADA KONUŞACAĞIZ”

Didim Belediyespor Antrenörü Ayhan Yıldız da “Biz Didim Belediyespor’a layık olmak için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Biz artık sahada konuşacağız. Bizim işimiz laf üretmek değil artık sahada konuşacağız” diye konuştu. Didim Belediyespor Başkanı Murat Küçüker ise “Performansınız ve karakteriniz önemli; sokaktaki yürüyüşünüz bile önemli, gençler sizi örnek alacak. Yaptığınız yanlış sizi de kulübü de etkiler. Biz karaktere önem veriyoruz. Ben heyecanlıyım; oynadığım kulüpte başkan olmak güzel; herkes bana destek oluyor. Hep beraber bir şeyler yapıyoruz. Hep beraber güzel bir sezon geçiririz.” İfadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından mavi beyazlı ekip sezonun ilk hazırlıklarına düz koşu ile başladı. Antrenör Ayhan Yıldız ve yardımcı antrenörler Mehmet Özdemir ve Mustafa Yağcı nezdindeki çalışmaları Başkan Atabay, Kulüp Başkanı Küçüker ve kulüp yöneticileri birlikte izledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.