DOLAR 32,5311 0.25%
EURO 34,8789 0.44%
ALTIN 2.484,170,90
BITCOIN 1990867-3.64501%
Aydın
20°

HAFİF YAĞMUR

13:15

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Ferhat Göçer’den Bodrum’da unutulmaz konser

Ferhat Göçer’den Bodrum’da unutulmaz konser

ABONE OL
25 Temmuz 2022 23:49
Ferhat Göçer’den Bodrum’da unutulmaz konser
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü sanatçı Ferhat Göçer, önceki akşam Kerkisolfej’in düzenlediği Yaz Konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro BtcTurk PRO sahnesinde sahne aldı. 
Sanatçı kendi eserlerinin yanı sıra Cem Karaca’dan, Müslüm Gürses’e, Erkin Koray’dan, dillere pelesenk olmuş muhteşem aşk şarkılarını sevenleriyle birlikte hep bir ağızdan seslendiren Ferhat Göçer, Bodrum’da unutulmaz bir konsere imza attı. Konser boyunca sevenleriyle sohbet eden Ferhat Göçer, hayranlarından gelen “Sağlıkcılara Uzanan Eller Kırılsın” tepkilerine karşı; “Bende zamanında çok dayak yedim. O günleri tabi ki unutamam. Sağlık sistemindeki güvenlik problemlerini En kısa sürede çözümleyerek hem hasta hem hekim açısından idari hizmetleri en üst kaliteye çıkartmak gerekiyor dedi.    Bütün sağlıkçı arkadaşlarımı sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Tabi ki sağlıkçıya uzanan eller kırılsın” dedikten sonra sevenleri tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. 
Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performans sergileyen Göçer, hayranlarının istek parçalarını geri çevirmeyerek okudu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.