DOLAR 32,5555 0.12%
EURO 34,9230 0.67%
ALTIN 2.431,67-0,03
BITCOIN 21691830.76344%
Aydın
27°

KAPALI

04:50

SABAHA KALAN SÜRE

Şarkıcı Baha’nın gerçek adını duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi!

Şarkıcı Baha’nın gerçek adını duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi!

ABONE OL
8 Mayıs 2022 19:03
Şarkıcı Baha’nın gerçek adını duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran Baha, geçtiğimiz günlerde bir magazin programına konuk oldu. Ünlü şarkıcının ismi hakkındaki açıklamaları duyanları şaşkına çevirdi. Meğer asıl ismi Baha değilmiş. İşte tüm detaylar…

2000’li yıllara damgasını vuran Baha, seslendirdiği şarkılarla hayranları tarafından kadife sesli olarak tanımlanıyor. ‘Kutupta Yaz Gibi’ ve ‘Boş Ver Üzülme’ şarkılarıyla tanınan ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde konuk olduğu bir magazin programında şaşırtan açıklamalara yer verdi.

BAHATTİN’İN BAHA OLMA HİKAYESİ!

Ünlü isimi katıldığı programda isminin Baha olma hikayesini şu sözlerle anlattı:

“Didim Altınkum’a akrabalarımızın yazlığına ziyarete gittiğimde bir akşam dışarı çıktık. Ben o dönem müzik öğretmenliği eğitimi alıyorum, gitar çalıyorum. Altınkum’da bir mekanda Bora ve Adnan ikilisi sahnede şarkı söylüyor. Bora ile hiç tanışmıyor olmama rağmen sesimin güzel olduğunu duyunca beni sahneye davet etmek istemiş. Çıktım bir şarkı söyledim, Bora da bana eşlik etti, ikimiz bir uyum sağladık. Ertesi yaz aynı mekandan Bora ile ikimize program teklifi geldi. Mekanın kapısında dikdörtgen tahta bir tabela vardı isimlerimiz yazılacaktı. Bora yazdılar altına Bahattin yazacaklar ama sığmıyor. ‘Baha’da kaldı, dediler ki Baha da güzelmiş, ister misin böyle kalsın mı? dediler, kabul ettim. Baha oradan geldi, albümle ilgili bir proje değildi yani. Bahattin ismini çok severim ailem ve eski arkadaşlarım ilkokul, ortaokul, lise döneminden arkadaşlarım bana Bahattin diye hitap ederler. Bahattin dedemin ismidir, benim için çok özel bir isimdir. Kız arkadaşım da zaman zaman Bahattin diyor.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.