Ramazan ayı boyunca toplumun her kesimiyle bir araya gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi, çölyaklıları da unutmadı. Büyükşehir Belediyesi glütene karşı hassasiyeti olan çölyaklılara özel iftar hazırladı.
Merkezde Turistik Park Tesisi’nde düzenlenen iftarda, Büyükşehir Belediyesi yemekhanesinde çölyaklılar için özel olarak pişirilen yemekler, tatlı ve ekmek ikram edildi. Çölyaklıların yaşadığı sıkıntıları bildiklerini ve hafifletmek için her türlü çalışmayı yaptıklarını ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Halk Ekmek’te vatandaşlara glütensiz ekmek ulaştırdıklarını hatırlattı. Yine Halk Ekmek’te vatandaşların glütensiz un ihtiyaçlarını da giderdiklerinin altını çizen Başkan Çerçioğlu, har zaman çölyaklıların yanında olacaklarını söyledi.
DİDİM HABERLERİ
17 Mayıs 2022ASAYİŞ
17 Mayıs 2022SAĞLIK
17 Mayıs 2022SPOR
17 Mayıs 2022DİDİM HABERLERİ
17 Mayıs 2022AYDIN
17 Mayıs 2022EKONOMİ
17 Mayıs 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.