DOLAR 32,5423 0.25%
EURO 34,8601 0.34%
ALTIN 2.475,370,54
BITCOIN 2009085-3.66362%
Aydın
21°

AÇIK

13:15

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Kent Meydanı’nda iftar programı yaptı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Kent Meydanı’nda iftar programı yaptı

ABONE OL
27 Nisan 2022 18:20
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Kent Meydanı’nda iftar programı yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan ayı boyunca kent genelinde iftar sofrası kurmadık yer bırakmayan Aydın Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları bereketli sofralarda buluşturmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak Atatürk Kent Meydanı’nda görkemli bir iftar programı düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi’nin yemekhanesindeki pişen yemeklerle donatılan binlerce kişilik bereketli sofralar, meydanı tamamen kapladı. İftar öncesinde yerlerini alan binlerce Aydınlı, Büyükşehir’in iftarına çok büyük ilgi gösterdi. İftar programına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekilli Sayın Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekilli Sayın Hüseyin Yıldız, CHP Aydın Milletvekilli Sayın Süleyman Bülbül, siyasi partilerin il yönetimleri ve ilçe belediye başkanları da katıldı. Başkan Çerçioğlu ve milletvekilleri önce yemek servisinde bulundu ve sonrasında vatandaşlarla bir araya geldi.

“Genci yaşlısı binlerce vatandaşımızı bu sofralarda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.”

Ramazan ayının huzurlu havasını hep birlikte aynı sofralarda paylaştıklarını belirten Başkan Çerçioğlu, “Atatürk Kent Meydanımızda binlerce vatandaşımız bir araya geldi. Genci yaşlısı binlerce vatandaşımızı bu sofralarda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Ramazan ayında kentimizin her noktasında bu sofraları kurduk ve eski günleri hatırladık. Bundan sonraki yıllarda da aynı şekilde, vatandaşlarımız ile aynı sofralarda bulaşmaya devam edeceğiz. Şimdiden tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.