DOLAR 32,3498 0.3%
EURO 35,1307 -0.02%
ALTIN 2.304,851,21
BITCOIN 23065053.3916%
Aydın
17°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

Yeşilin arasında, sadece size özel bir koy: Pine Bay Holiday Resort 

Yeşilin arasında, sadece size özel bir koy: Pine Bay Holiday Resort 

ABONE OL
6 Nisan 2022 16:23
Yeşilin arasında, sadece size özel bir koy: Pine Bay Holiday Resort 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sadece misafirlerine özel bir koyda yer alan Pine Bay Holiday Resort, büyüleyici doğasında keyifli bir tatil deneyimi arayanlar için sezonu açıyor. İzole bir ortama sahip iki katlı ve özel havuzlu villalarıyla, bahçeli ve teraslı süit odalarıyla akıllarda kalacak bir tatil deneyimi vadediyor. Kendine ait marinası, geniş sahil şeridi, Ege Denizi ve Samos’un panoramik manzarasıyla ayrışan Pine Bay Holiday Resort, Türk ve dünya lezzetlerini sunan restoranlarıyla da tatil deneyimini gastronomiyle buluşturuyor.

Mavi ile yeşilin birleştiği Türkiye’nin en güzel koylarından birinde uçsuz bir alanda kendisine ait bir sahil ve marinasıyla keyifli bir atmosfere ev sahipliği yapan Pine Bay Holiday Resort, Kuşadası’nda kapılarını yeni sezona açıyor. Misafirlerin beklentilerinin ötesine geçen her şey dahil konseptiyle 1993 yılında açılan Pine Bay Holiday Resort; Sanat, Aile, Doğa ve Ev konforunun iç içe geçtiği “SADE” anlayışıyla misafirlerine bu sezon da unutamayacakları anlar yaşatmaya hazırlanıyor.
Kurulduğu günden bugüne 15 binden fazla ağaç dikilerek misafirlerini doğayla buluşturan Pine Bay Holiday Resort’ta biyolojik çeşitlilikle muhteşem bir manzaraya uyanmak için farklı konaklama alternatifleri mevcut.

Gözlerden uzak bir tatil isteyen misafirlere özel villalar ve suit odalar
Doğanın tam ortasında izole bir ortama sahip olan villalar misafirlere; Ege Deniz’i, Samos ve Kuşadası’na bakan huzur dolu bir bahçe ve sonsuzluk havuzuyla büyülü bir tatil vadediyor. Misafirlerin kendilerini özel hissetmesini sağlayan, harika bir konaklama deneyimi sunan Sunset ve Infinity villalar yemyeşil doğa içinde yer alıyor.

Doğa ile içe içe panoramik manzaralı ve teraslı Sunset Villalar
Ege’nin doğal bitki örtüsüyle kaplanmış geniş bir alanda yer alan üç adet Sunset villa, ortak havuz ve geniş teraslarıyla misafirlere özel bir tatil deneyimi sunuyor. Üç katlı olan Sunset villalarda, üç yatak odası, dört banyo, mutfak, geniş oturma ve yemek alanları ile geniş bir teras bulunuyor.
Ortak sonsuzluk havuzlu, yemyeşil doğa içinde yer alan Sunset villa, misafirlere bir tatilden beklenen her şeyi bir arada sunuyor. Panoramik manzaraya uyanmak isteyenler için eşsiz bir seçenek olarak Sunset villalar, Ege Denizi’ne bakan bahçesiyle üç katlı bir ev konforuna sahip.

Özel sonsuzluk havuzuyla Infinity Villalar
Doğanın tam ortasında izole bir ortamda, 295 m2 net kullanım alanına sahip Infinity villalarda, üst katta iki kişilik iki yatak odası ve odalara ait özel jakuzili banyolar; alt katta ise bir çift kişilik oda, bir bakıcı odası, geniş bir bahçeye açılan modern bir salonla birlikte bir de mutfak yer alıyor. Geniş bahçede ise mavi ile yeşili buluşturan manzaraya sahip özel yüzme havuzu bulunuyor.

Teraslı Suit Odalar
Ege Denizi’nin muhteşem maviliği ve doğasını deneyimleme fırsatı sunan bahçeli ve teraslı suit odalar ise 40 ila 150 m2 büyüklüğünde kullanım alanına sahip. Ev konforu sunan suit odaların kendine ait jakuzi ve havuz alternatifleri bulunuyor.

Gastronomik lezzetler: Dünya ve Türk mutfağından 8 ayrı restoran
Pine Bay Holiday Resort’ta usta şeflerin hazırladığı Türk ve dünya lezzetlerinden, harika sunumlar eşliğinde hem göze hem de damağınıza hitap eden yerli-yabancı ve alkollü-alkolsüz içeceklerle birçok lezzet noktası yer alıyor. Farklı manzara ve konseptlerde restoran seçenekleri, deniz ürünlerinden hafif ve sağlıklı ikramlara kadar alternatif tatlar sunuyor. Her akşam farklı mutfakların deneyimlenebileceği sekiz alakart opsiyonu, tatilde lezzete önem verenler için akılda kalıcı lezzetler yaratıyor. Deneyimli miksolojistlerin ve baristaların tesis içindeki kekik, biberiye, nane gibi bitkileri kullanarak hazırladıkları kokteyller ister gün batımında ister zeytin ağaçlarının gölgesi altında misafirlere eşlik ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.