DOLAR 32,5969 0.34%
EURO 34,8225 0.2%
ALTIN 2.513,661,19
BITCOIN 20932481.65288%
Aydın
18°

PARÇALI BULUTLU

21:17

YATSIYA KALAN SÜRE

ABGC’de görev dağılımı yapıldı

ABGC’de görev dağılımı yapıldı

ABONE OL
3 Nisan 2022 00:32
ABGC’de görev dağılımı yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin olağan genel kurulunda seçilen Cem Ulucan başkanlığındaki yönetim kurulu, kendi içinde görev dağılımı yaptı.

Aydın’da faaliyet gösteren ve 230 üyesi bulunan Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin (ABGC) 26 Mart’ta yapılan olağan genel kurulunda seçilen mevcut Başkan Cem Ulucan liderliğindeki yönetim kurulu, ilk toplantısını Söke’de gerçekleştirdi. Gazeteciler Erol Özhavutçu ve eşi Esin Özhavutçu’nun sahibi olduğu Kaf’es Radyo Cafe’de Ulucan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, yönetim kurulu üyeleri eksiksiz katıldı. ABGC’nin yapmayı planladığı proje ve çalışmaların yanı sıra basın sektöründe yaşanan sorunların ele alındığı toplantıda yönetim kurulu, kendi içinde görev dağılımı da yaptı.

İKİ BAŞKAN YARDIMCI KADINLARDAN BELİRLENDİ

Yapılan oylama sonucunda Esin Özhavutçu’nun Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Melek Gürbüz’ün Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. Orhan Karagöl genel sekreterlik, Barış Özsoy saymanlık görevine getirildi. Yönetim kurulu üyelerinden Bülent Eser’in Didim, Esin Özhavutçu’nun Söke, Eray Gökçe’nin Nazilli, Emrah Dinçer’in İncirliova, Germencik ve Koçarlı, Erdal Gündüz’ün Efeler, ABGC üst kurul delegesi Eşber Okayer’in Kuşadası ve gazeteci Özgür Dedeoluk’un Karacasu temsilcisi olması kararlaştırıldı. Görev dağılımı yapmasının ardından yönetim, cemiyete üye olmak isteyen sektör çalışanlarının başvurularını görüşerek, kabul etti.

“HAYIRLI OLSUN”

Toplantının ardından, değerlendirmelerde bulunan ABGC Başkanı Cem Ulucan, “Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti olarak 26 Mart’ta demokratik bir ortamda genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Meslektaşlarımızın teveccühü ile göreve seçilmenin mutluluğunu yaşadık. Yönetim olarak ilk toplantımızı da yaparak, kendi içimizde görev dağılımı yaptık. Yaptığımız görev dağılımının hayırlı olmasını diliyoruz. Bundan sonraki süreçte görevimizi layıkıyla yapıp, meslektaşlarımızın bize duydukları güveni boşa çıkartmamak için mücadele edeceğiz. Her zaman yanlarında olacağımız meslektaşlarımızın sorunlarını çözen, çalışma hayatlarını da kolaylaştıran projeler gerçekleştireceğiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.