DOLAR 32,5672 0%
EURO 34,9184 0.06%
ALTIN 2.434,550,19
BITCOIN 21721660.137%
Aydın
25°

KAPALI

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Aydın’daki oda başkanlarından TESK ve TŞOF’a ziyaret

Aydın’daki oda başkanlarından TESK ve TŞOF’a ziyaret

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (AYESOB) önderliğinde Aydın’daki şoförler odaları başkanları, Ankara'da Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu ile Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’na ziyarette bulundu.

ABONE OL
1 Nisan 2022 13:56
Aydın’daki oda başkanlarından TESK ve TŞOF’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (AYESOB) önderliğinde Aydın’daki şoförler odaları başkanları, Ankara’da Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu ile Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’na ziyarette bulundu.

Ziyarete, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Çine Şoförler Odası Başkanı Ahmet Sert, Didim Şoförler Odası Başkanı Savaş Cengiz, Germencik Şoförler Odası Başkanı Hayrettin Türemen, Koçarlı Şoförler Odası Başkanı Ali Köse, Nazilli Şoförler Odası Başkanı Seyfi Çalışkan, Ortaklar Şoförler Odası Başkanı Eşref Adalı, Söke Şoförler Odası Başkanı Refik Karataş ve Dalama Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sözer katıldı. Ankara’da ilk olarak Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken’i ziyaret eden oda başkanları, ardından Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın’a ziyarette bulundu.

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, “Birlik hizmet binamızda Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlarımızla yapılan ulaşım sektöründeki üyelerimizin sorunlarına yönelik toplantıda, akaryakıta sürekli gelen zamlar ve sektörün yaşadığı sorunlar ile mağduriyetlerin giderilmesi için Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu genel başkanının ziyaret edilmesi yönünde karar almıştık. Birliğimizce gerekli planlamaları yaparak oda başkanlarımızla birlikte Ankara’ya gittik. Ankara’da TŞOF Genel Başkanı Fevzi Apaydın’ı ziyaret ederek, hazırlanan sıkıntı ve taleplerimizin bulunduğu dosyaları teslim ettik, karşılıklı istişare ile ulaşım sektörünün mağduriyetlerini dile getirdik. TESK Genel Başkanımız Bendevi Palandöken’i de ziyaret ederek, sorunlarımız ve taleplerimizi genel başkanımıza da ilettik” dedi.

Ziyarete katılan Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz de, “Birliğimizce düzenlenen organizasyonla Ankara’ya geldik. Ankara’da Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu ile Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’na yaptığımız ziyaretlerde ulaşım sektöründeki üyelerimizin sorunlarına yönelik toplantılar gerçekleştirerek akaryakıta sürekli gelen zamlar ve sektörümüzün yaşadığı sorunları anlattık, mağduriyetlerin giderilmesi için önerilerde bulunduk. Sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri için Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanımız Bendevi Palandöken ile Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanımız Fevzi Apaydın’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.