DOLAR 32,4771 -0.2%
EURO 34,9580 0.3%
ALTIN 2.435,940,54
BITCOIN 2094474-0.10196%
Aydın
19°

KAPALI

04:47

SABAHA KALAN SÜRE

Didim’de stok yağ denetimi

Didim’de stok yağ denetimi

Aydın’ın Didim ilçesinde ekipler tarafından stok yağ ve temel gıda ürünleri denetimi yapıldı.

ABONE OL
11 Mart 2022 09:44
Didim’de stok yağ denetimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın Didim ilçesinde ekipler tarafından stok yağ ve temel gıda ürünleri denetimi yapıldı.

Son dönemde temel gıda ürünleri özellikle ayçiçek yağı ile ilgili kamuoyuna yansıyan iddiaların ardından ilgili bakanlıklar; belediye, vergi dairesi ve tarım müdürlüklerini harekete geçirdi. Fahiş fiyat ve stokçuluğa karşı zincir marketlere stok yağ denetimleri gerçekleştiriliyor. İlgili genelge kapsamında Didim’de de zincir marketlere stok yağ ve temel gıda ürünleri denetimi yapıldı.

Didim Kaymakamlığı tarafından kurulan komisyonca Didim Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Didim Vergi Dairesi Müdürlüğü ile Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Jandarma ve Didim Emniyet Müdürlüğü temsilcilerinin yer aldığı ekip, denetimler gerçekleştirmeye başladı. Raf ve kasa fiyatlarını karşılaştıran ekipler, zincir marketlerde depolarda bulunan stokları tutanak altına aldı.

Denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğinin altını çizilerek; vatandaşların karşılaştıkları olumsuzlukları Didim Belediyesi, İlçe Vergi Dairesi ve İlçe Tarım Müdürlüğü’ne bildirebilecekleri kaydedildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.