DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20758650.92729%
Aydın
14°

HAFİF YAĞMUR

04:55

SABAHA KALAN SÜRE

Özcan Deniz, Kadınlar Günü’nde rekor kırdı

Özcan Deniz, Kadınlar Günü’nde rekor kırdı

Sahne suskunluğunu 12 yıl sonra Cahide Palazzo ile bozan sevilen sanatçı Özcan Deniz, Kadınlar Günü’nde kendine has sahne tarzıyla Cahide’de yine muhteşem bir geceye imza attı. 

ABONE OL
9 Mart 2022 19:04
Özcan Deniz, Kadınlar Günü’nde rekor kırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sahne suskunluğunu 12 yıl sonra İstanbul Cahide Palazzo ile bozan sevilen sanatçı Özcan Deniz, Kadınlar Günü’nde kendine has sahne tarzıyla Cahide’de yine muhteşem bir geceye imza attı. 

Sahnesine ‘Gönül Dağı’ şarkısıyla başlayan Özcan Deniz, “Tüm kadınların 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutlarım. Kadın ve adam bir insan evladına verilmiş en güzel sıfat herhalde. Bugün burada bulunmak benim için iki ayrı heyecan taşıyor. Bir tanesi az önce söylediğim gibi kadınlar günü ve ben bu güzel güne 800 kadınla beraber giriyorum. Muhteşem, çok kıskanılacak bir şey. Bugünü benim için önemli kılan ikinci sebep ise geçen sene oğlum ile ilgili bir velayet davasına girdim ve karşı taraf beni yıldırmak, canımı yakmak ve velayet davasında bana geri adım attırabilmek için bir şiddet davası uydurdu. Ben bir anda kariyerimin hiçbir döneminde olmayan, karekterim ve kişiliğimle bağdaşmayan, ki zaten hiç biriniz inanmadınız. Bunu biliyorum. İçinde şüphe barındırmış olanlar olabilir. Böyle bir durumla karşılaştım bir anda ve şiddet davasında yargılanır hale geldim. Kadına şiddet; yani altından kalkması, temizlemesi, anlatması çok zor bir şey ve bugün 8 Mart Kadınlar Günü’nde sabah şiddet davam vardı. Biraz aslında 8 Mart gününü madem mahkeme seçti, ben de  bu günü konser olarak seçtim. Biraz protesto etmek için. Yani işin aslı suçsuzluğumu, böyle bir insan olmadığımı ve bunun bana yapıştırılmaya çalışılmasını protesto etmek istedim. O yüzden bugün bu konseri iptal etmedim ve çıkmak istedim. Çok şükür bu sabah da beraat ettim. Olabilir, hala insanların kafasında kesin yapmıştır, şeydir falan filan ama yapmadığıma dair her şey üzerine yemin edebilirim. Ben öyle biri değilim. Bugüne kadar kadına şiddet davalarında kendi sosyal medyamda en ağır eleştirileri yapmış kişiyim. Her şeyden öte annesi gözü önünde şiddete uğrayarak, bunları görüp büyümüş bir çocuk ve dört tane kız kardeşini büyütmüş bir babayım. O yüzden de bu bana çok büyük, ağır bir haksızlıktı. Ama bana bu haksızlığı yapan kişiyi affediyorum. Bu konuyu uzatmayacağım, sadece bugün böyle özel bir gün benim için, tekrar tekrar bugünü benimle paylaştığınız için teşekkür ediyorum.” sözleriyle sahnesine kaldığı yerden devam etti.

CAHİDE PALAZZO’DAN KADINLARA ÖZEL JEST

Eğlencenin en önemli adreslerinden Cahide Palazzo, Kadınlar Günü’ne özel tüm kadın misafirlerini yüzde elli indirimli ağırladı. Rezervasyonları günler öncesinden dolarak rekor kıran Özcan Deniz’i dinlemeye gelen 800’ü aşkın kadın, sanatçının efsane olmuş şarkıları ve eşsiz yorumuyla unutulmaz anlar yaşadı. Cahide Palazzo’ya Özcan Deniz’i dinlemeye gelenler arasında Türkan Şerbetçi, Aslı Şen, Kadriye Olgar,  İpek Varol, Derya Ayaydın, Eda Kosif, Ebru Ceylan, Nihan Mutlu Üçkardeşker, Bilge Kuru ve Arzu Özal gibi tanınmış isimler vardı.

Yaklaşık iki buçuk saatlik sahnesinde Özcan Deniz tüm şarkılarını kadınlar için söylerken alkışlar eşliğinde performansını bitirdi. Yoğun istek üzerine bis yapan Özcan Deniz, “Tatlım” şarkısı ile tekrar hayranlarının karşısına çıktı. Programını yarım saat uzatan sevilen sanatçı “Dön Desem” şarkısıyla sahnesine son noktayı koydu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.