DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20741950.51395%
Aydın
14°

HAFİF YAĞMUR

04:55

SABAHA KALAN SÜRE

ABGC Başkanı Ulucan, yeniden aday

ABGC Başkanı Ulucan, yeniden aday

ABONE OL
5 Mart 2022 15:51
ABGC Başkanı Ulucan, yeniden aday
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC) Başkanı Cem Ulucan, 26 Mart’ta yapılacak olan olağan genel kurulda başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.

Aydın’da çalışmalarını sürdüren ABGC’de seçimli olağan genel kurul heyecanı yaşanacak. Toplam 230 üyesi bulunan ABGC’nin olağan genel kurulu, 26 Mart Cumartesi günü yapılacak. Efeler ilçesindeki Gar Restoran’da gerçekleştirilecek olan kongre saat 10.00’da başlayacak. İki dönemdir başkanlık görevini yürüten Cem Ulucan, kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı.

“YENİ BİR YÖNETİMLE BİR DÖNEM DAHA GÖREV YAPMAYI UYGUN BULDUM”

Kongrenin hayırlı olmasını dileyen Ulucan, “İki dönemdir sürdürdüğüm cemiyet başkanlığı görevim süresince meslektaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya çalıştım. Mesleğimizin kaybettiği itibarını tekrar kazanması için Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu bünyesinde çeşitli faaliyetlerde bulundum. Halen Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili olarak görev yapıyorum. Bugüne kadar cemiyet olarak birçok sosyal faaliyete öncülük ettik, meslektaşlarımızın ruhsal ve fiziksel rahatlamalarını sağlamaya çalıştık. Ekonomik katkılarda bulunmaya çalıştık. Gerçekleştirmek istediğim önemli birkaç projeyi bu dönemde başaramadık bu nedenle yeni bir yönetimle bir dönem daha görev yapmayı uygun buldum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.