DOLAR 32,5854 0.21%
EURO 34,8346 0.48%
ALTIN 2.411,39-0,87
BITCOIN 21496790.25934%
Aydın
25°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

Cumhuriyet Okulu’ndan farkındalık etkinliği

Cumhuriyet Okulu’ndan farkındalık etkinliği

ABONE OL
3 Aralık 2021 14:16
Cumhuriyet Okulu’ndan farkındalık etkinliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu farkındalık etkinliği düzenledi.

Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu konferans salonunda gerçekleşen gösteriye Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, şube müdürü, Cumhuriyet Okulu Müdürü Hacı Eroğlu, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Okul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından oluşturulan kısa gösteri ilgiyle izlendi. Okul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan gösteride engelli bireylerin hangi şartlarda yaşamlarını sürdürdükleri ve günlük yaşamda hangi zorluklarla karşılaştıkları anlatılmaya çalışıldı. Farkındalık etkinliğinde engelli bireylerin önünü açarak, sevgi ve şefkat göstererek, başarıya ulaşabilecekleri de gözler önüne serildi.

“21 özel eğitim öğrencimiz eğitim görüyor”

Gösteri öncesi açıklama yapan Okul Müdürü Hacı Eroğlu, “3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle okul olarak farkındalık etkinlik düzenledik. Didim’de eğitim gören engelli öğrencilerimizin yüzde 80’i bizim okulumuzda eğitim görmektedir. Okulumuz da toplamda 7 özel eğitim sınıfımızda, 21 özel eğitim öğrencimiz eğitim görüyor. Ağırlıklı olarak otizm ve zihinsel engelli öğrencilerimiz yer alırken, her sınıfta 2 öğretmeniz tarafından eğitim veriliyor. Biz bugünün farkındayız. Bugünün anlam ve önemine ilişkin farkındalık etkinliği düzenleyerek, okulumuzdaki öğrencilerimize, engelli arkadaşlarının farkında olmasını sağlamak istedik.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.