DOLAR 32,4018 0.15%
EURO 35,2086 0.02%
ALTIN 2.322,820,18
BITCOIN 22890762.41131%
Aydın
19°

AÇIK

05:32

SABAHA KALAN SÜRE

Ayta Sözeri, Bodrum’da duble yaptı

Ayta Sözeri, Bodrum’da duble yaptı

ABONE OL
7 Eylül 2021 10:09
Ayta Sözeri, Bodrum’da duble yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü sanatçı Ayta Sözeri, Kerkisolfej’in düzenlediği Bodrum Antik Tiyatro BtcTurk PRO sahnesinde yoğun istek üzerine ikinci kez çok sevilen “Açıkhava’da Gazino” konseptiyle sahne aldı.

Sevenlerinin karşısına siyah taşlı bir elbise ile çıkan Sözeri, güçlü sesinin yanı sıra sahnedeki danslarıyla da hayranlarından büyük alkış aldı. “Sahnedeki danslarım nasıl beğeniyor musunuz?” sözleriyle sevenlerine seslenen Sözeri, “Bazen rüyalarımda Shakira gibi dans ediyorum” diyerek müzikseverleri kahkahaya boğdu. Başarılı sanatçı kendisini dinlemeye gelenler arasında yer alan bir hayranın bileklik hediyesi kabul ederek teşekkür etti.

AYTA SÖZERİ SAHNE DE GÖZYAŞLARINI ZOR TUTTU

Konserinin ikinci yarısına çiçekli bir elbise ile çıkan Ayta Sözeri, repertuarında yer verdiği birçok usta sanatçının parçalarını müzikseverlere hep bir ağızdan seslendirdi. Hakkı Bulut’un “İkimiz Bir Fidanız” şarkısını okurken duygu dolu anlar yaşayan Sözeri, “Ben Almanya’da doğup büyüdüm, babamla arabada gezerken hep bu şarkıyı açardı. Babamla şarkıya eşlik eder, beraber söylerdik. Bazen bana kızıyorsunuz neden okuyorsun bu parçayı diye ama mutlulukta hüzünde bir duygudur” diyerek sahnede gözyaşlarını zor tuttu.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performansa imza atan Sözeri, programını “Yanayım Yanayım” şarkısı ile noktaladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.