DOLAR 32,5105 0.02%
EURO 34,7877 -0.04%
ALTIN 2.500,440,66
BITCOIN 20883471.252%
Aydın
14°

HAFİF YAĞMUR

04:57

SABAHA KALAN SÜRE

Sibel Can’a Bülent Ersoy’dan büyük sürpriz

Sibel Can’a Bülent Ersoy’dan büyük sürpriz

ABONE OL
21 Ağustos 2021 17:00
Sibel Can’a Bülent Ersoy’dan büyük sürpriz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü sanatçı Sibel Can, Bodrum Antik Tiyatro’da sahne alarak, dinleyicilerine keyifli gece yaşattı. Bülent Ersoy ise sürpriz yaparak, sahneye çıktı ve Sibel Can ile düet yaptı.

Bodrum Antik Tiyatro’da sahne alan Sibel Can, 3 saat süren performansında beğenilen parçalarını dinleyicileri için söyledi. Yaz konserlerine devam eden Sibel Can, Kerkisolfej’in organizatörlüğünde iki gün üst üste sahne aldığı Bodrum Antik Tiyatro BtcTurk PRO Sahnesi’ndeki konseri sırasında büyük bir sürpriz ile karşılaştı. Konser devam ederken gizlice kulise giderek hazırlanan Diva Bülent Ersoy, bir anda Sibel Can’ın sahnesine geldi. Hem Sibel Can’a, hem de dinleyicilere büyük bir şok yaşatan Diva, izleyicilerin yoğun alkışları altında Sibel Can’a sarılarak ‘Seninle iftihar ediyorum. Türk Müziği’ne olan sevgin, her sahnende özel bir bölüm olarak müziğimize sahip çıkmanı takdirle karşılıyorum. Sahne adabın, büyüğüne, küçüğüne olan sevgin, asil duruşun hiç kimsede yok. Size ebedi bir saygım ve sevgim var canım kızım’ dedi. Sözlerini ‘Kadın gibi kadın’ diyerek bitiren Diva, daha sonra ‘Senede Bir Gün’ şarkısını Sibel Can ile birlikte söyledi. Bu unutulmaz düete şahit olan izleyicilerin yoğun alkışları arasında Sibel Can ise ‘Benim için çok güzel bir sürpriz, unutulmaz bir hatıra oldu. Şeref verdiniz sahneme’ diyerek Bülent Ersoy’a teşekkür etti.

Ünlü konuğun yaptığı güzel sürprizden sonra konserine kaldığı yerden devam eden Sibel Can, yaklaşık üç saat kaldığı sahnesinde yine birbirinden güzel eserleri okuyarak misafirlerinin yaz akşamlarını unutulmaz kıldı. Amor Gariboviç’in konserler için özenle hazırladığı muhteşem elbiseleriyle sahne alan Sibel Can, 29 Ağustos’ta yeniden İstanbul’daki dinleyicileri ile buluşmak için Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu BtcTurk PRO sahnesinde olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.