DOLAR 32,3830 0.19%
EURO 35,0862 -0.02%
ALTIN 2.324,690,24
BITCOIN 2270636-0.66057%
Aydın
24°

AÇIK

16:52

İKİNDİYE KALAN SÜRE

“Zeyrek Usta Lezzetler” Yalı Caddesi’nde hizmete girdi

“Zeyrek Usta Lezzetler” Yalı Caddesi’nde hizmete girdi

ABONE OL
13 Haziran 2021 13:08
“Zeyrek Usta Lezzetler” Yalı Caddesi’nde hizmete girdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Altınkum Yalı Caddesi’nde hizmet verecek olan “Zeyrek usta lezzetler” adlı iş yeri düzenlenen törenle açıldı. İşletme sahibi Ali Akçadağ, tüm Didimlileri yeni tatlar için beklediklerini ifade etti.
Didim’de yeni bir mekan hizmete açıldı. Altınkum Yalı Caddesi üzerinde açılan ve Ali Akçadağ tarafından hizmete sokulan “Zeyrek usta lezzetler” adlı iş yeri törenle faaliyete başladı. Açılışa Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Mehmet Balduk, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven ile davetliler katıldı.

YENİ TAT VE LEZZETLER

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından işletmeyle ilgili bilgiler veren işletme sahibi Ali Akçadağ, “Yaz sezonu öncesinde ve pandemiye rağmen Didim’e yeni bir işletme kazandırdık. Burada yeni tat ve lezzetler sunuyoruz. Tüm Didimlileri bu yeni tatların keyfini çıkarmaları için bekliyoruz.” dedi.
Yalı Caddesi’nde deniz manzaralı, 3 tarafı açık ve ferah bir konumda olan ‘Zeyrek usta lezzetler’ adlı iş yerinde et ve tavuk döner, çorbalar, pide, lahmacun, pizza çeşitleri, kumpir, sıcak ve soğuk tatlılar, içecekler ile çok sayıda farklı türden yemek hizmeti sunulurken işletmenin 30 kişiye istihdam sağladığı da öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.