DOLAR 32,5003 -0.01%
EURO 34,9313 0.01%
ALTIN 2.421,451,76
BITCOIN 1862582-4.29186%
Aydın
22°

AÇIK

04:36

SABAHA KALAN SÜRE

Chefbörek Didim Şubesi hizmete girdi

Chefbörek Didim Şubesi hizmete girdi

ABONE OL
19 Mart 2021 10:31
Chefbörek Didim Şubesi hizmete girdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim’de Öztürk kardeşler tarafından işletilecek olan Chefbörek&Baklava Didim şubesinin resmi açılışı yapıldı.
Didim’de Yeni Mahalle, Şehit Rıdvan Çakır Caddesi’nde gerçekleşen Chefbörek&Baklava Didim şubesinin açılışına, Didim İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz, AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, AK Parti, CHP ve MHP ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile davetliler katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Fatih, Ahmet ve Ayşe Öztürk kardeşler tarafından işletilecek olan işletmede gelen konuklara ikramlarda bulunuldu. Pandemi dolayısıyla kurdele kesimi yapılmazken, işletmeyle ilgili bilgiler veren Fatih Öztürk, “Pandemi dolayısıyla resmi açılışımızı ertelemiştik. Geniş bir mekanda iç dizaynı tamamen yenilenmiş halde Chefbörek’in tadı ve lezzetini Didimlilerle buluşturduk. İşletmemizde bizler de dahil olmak üzere 12 kişi istihdam ediliyor. Sabah 07.00 ile akşam 19.00 saatleri arasında açık kalacağız. Börek, simit, baklava, tatlı çeşitleri yaş ve kuru pasta ve kahvaltı çeşitlerimizle Didimlilerin hizmetindeyiz. Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran tüm konuklarımıza da teşekkür ediyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.