DOLAR 32,5837 0.32%
EURO 34,8389 0.22%
ALTIN 2.501,450,70
BITCOIN 20928741.52439%
Aydın
14°

HAFİF YAĞMUR

04:57

SABAHA KALAN SÜRE

Başkan Çerçioğlu’ndan şoför esnafına destek

Başkan Çerçioğlu’ndan şoför esnafına destek

ABONE OL
27 Şubat 2021 00:53
Başkan Çerçioğlu’ndan şoför esnafına destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, şoför esnafının zam talebini önümüzdeki ay meclis toplantısında gündeme getireceklerini açıkladı. Başkan Çerçioğlu, “Ne sorununuz varsa yanınızdayım. Hiçbir endişeniz olmasın.” dedi.

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Aydın ziyareti kapsamında Efeler ilçesinde toplu taşıma hizmeti veren Aydın 133 No’lu Şehir İçi Motorlu Taşıtlar Kooperatif Başkanlığı’nda şoför esnafıyla buluştu. Grup Başkanvekili Özel’e Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ile Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel eşlik etti. Ziyarette Aydın 133 No’lu Şehir İçi Motorlu Taşıtlar Kooperatif Başkanı Okan Yalçın’ın zam talebine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan destek geldi.

“ALINMIŞ BİLİN”

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun pandemi döneminde şoför esnafına önemli destekler sağladığını belirten Başkan Yalçın, “Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Geçen yıl pandeminin başlangıcında Büyükşehir Belediye Meclisimizde başkanımız, iki aylık aidatlarımızın alınmamasını sağlamıştır. Ancak pandemi hala devam ediyor. Bu bakımdan sayın başkanım aidat konusunu yeniden ele alırsanız seviniriz.” diye konuştu. Başkan Yalçın’ın bu sözlerinin üzerine Başkan Çerçioğlu, “Alınmış bilin” diyerek cevap verdi. Başkan Çerçioğlu’nun bu cevabı üzerine şoförler, Çerçioğlu’nu desteğinden dolayı alkışlayarak teşekkür etti.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Zam talebinde de bulunan Başkan Yalçın, “Biliyorsunuz iki yıl önce bir zam almıştık. Ancak mazotun haricinde diğer girdilerimizin, masraflarımızın yüzde 100 ve yüzde 200’e varan bir artışları oldu. Bu sigortada yüzde 60 mesela. BAĞKUR’larımızda yüzde 40, lastikte yüzde 70, yağ değişimlerimizde yüzde 105, yedek parçada yüzde 40, asgari ücrette yüzde 40 civarında artışlar olmuştur. Çevre illerimizde Manisa ve Muğla’da zam yaptı ve 3.50 kuruş oldu. Bu konularda yardımcı olursanız başkanım çok teşekkür edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“ARAÇLARIMIZ BOŞTA OLSA HİZMET VERİYORUZ”

Şoför esnafı olarak tüm esnaflar gibi pandemi döneminde zorluklar yaşadıklarını ifade eden Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç ise, “Hatta şu anda biz araçlarımız boşta olsa hizmet ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımıza zaman zaman taleplerimizi iletiyoruz. Başkanımız sağ olsun taleplerimizle her zaman ilgileniyor. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizim sorunlarımızla ilgilenip mecliste dile getirdikleri için sayın milletvekillerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

“ŞOFÖR ESNAFIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”

Başkan Yalçın’ın zam talebi ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Çerçioğlu, “Sağolsun Okan başkanım, sağolsun Semih başkanım bir araya geliyoruz. Sorun ve taleplerini bizlerini iletiyorlar. Önümüzdeki ay meclise onu alırız. Sorun değil. Ne sorununuz varsa, ne probleminiz varsa yanınızdayım arkadaşlar, hizmetinizdeyiz. Hiçbir endişeniz olmasın. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum, yapmaya da devam edeceğim. Hem Okan başkanımız, hem Semih başkanımız UKOME’de çok destek oluyorlar. Sürekli şoför esnafının isteklerini bizlere aktarıyorlar. Biz de bunları gerçekleştiriyoruz. Sağolun, varolun. Allah hepinize bu pandemi döneminde kolaylıklar versin” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.